Poze MLNUR

  • Delegaţii tuturor Lojilor din jurisdicţia MLNUR prezenţi în acest Convent şi-au ales noul lider

    Poza: Delegaţii tuturor Lojilor din jurisdicţia MLNUR prezenţi în acest Convent şi-au ales noul lider

  • 1.Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR in data de 10.01.2009 in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, este nelegala.

    Poza: 1.Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR in data de 10.01.2009 in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, este nelegala.

  • Marea Lojă Naţională Unită din România, fondată 1880 cu ocazia sarbatoririi Micii Uniri de la 1859

    Poza: Marea Lojă Naţională Unită din România, fondată 1880 cu ocazia sarbatoririi Micii Uniri de la 1859

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mlnur.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mlnur. Pozele pe tema mlnur cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mlnur, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mlnur, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mlnur.