MLRAR    

Comunicate de presa si evenimente pe tema MLRAR

 • MLRAR. Comunicat de presa MLRAR - dezvelirea monumentului inchinat celui ce a fost Nicu Filip

  MLRAR

  Hobita, Gorj - 7 June 2011

  Comunicat de Marea Loja Regulara a Romaniei

  Dorim sa informam atat lumea media, cat si cititorii faptul ca, intr-adevar, sambata trecuta, in data de 4 iunie 2011, la Hobita, judetul Gorj, a avut loc o ceremonie masonica, ocazionata de omagierea a 3 ani de la trecerea in nefiinta a celui care a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: mlrar

  Vezi toate comunicatele de presa despre MLRAR

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul MLRAR.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la MLRAR. Informatiile despre MLRAR cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul MLRAR, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la MLRAR, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.