mma    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mma

 • mma

  Bucuresti - 7 April 2008

  Comunicat de Adjudecat Inclusiv Media

  Pasionatii de sporturi extreme au ocazia sa asiste la o gala de Mixed Martial Arts – lupte fara reguli. Todd Medina se va lupta in cusca, alaturi de o serie de sportivi romani, canadieni si americani, printre care se numara Catalin Zmarandescu, Mic ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre mma

  Vezi toate comunicatele de presa despre mma

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mma.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mma. Informatiile despre mma cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mma, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mma, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.