MMFPS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema MMFPS

 • MMFPS

  Bucuresti - 16 April 2009

  Comunicat de BiG PR

  Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale amplifica efectele crizei economice prin noi decizii iresponsabile din punct de vedere social. Anuntul ministrului muncii, Marian Sarbu, de a majora salariul minim pe economie sub presiunea campaniei e ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre MMFPS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul MMFPS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la MMFPS. Informatiile despre MMFPS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul MMFPS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la MMFPS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.