Cum invata adultii? Cum ne putem dezvolta? Vino la TOT by MMM

BUCURESTI - 30 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, HR

"MMM Consulting exceleaza prin pasiunea cu care si-a propus ca formatori mai noi si mai vechi sa plece de la cursul Formare de formatori cu sacul plin de idei: teorii noi despre formare/facilitare, ‘trucuri’ in abordarea participantilor la cursuri diverse, metode cat mai diverse de pregatire si livrare cursuri. In plus, interactiunea generata precum si buna dispozitie asigura deschiderea spre un mediu de invatare propice."
Testimonial acordat de unul dintre participantii nostri.

Cum invata adultii? Cum ne putem dezvolta? Vino la TOT by MMM

Va invitam sa fiti alaturi de noi in datele 19-20-21 septembrie, 28-29 septembrie la cele 5 zile de curs Train of Trainers.

Abordarea noastra:

1. Cursul se bazeaza pe experimentare si exersare – fiecare participant va lucra in curs minim 30-40 de minute in fata salii, in rol de trainer, coordonand un exercitiu, conducand o sesiune de debrief, o dezbatere sau demonstrand utilizarea unuiexercitiu cunoscut de el. De aceea, se formeaza grupe de cca 12-14 persoane.

2. Feedback-ul este permanent si extrem de amplu: folosim feedback-ul de fiecare data cand un participant a fost implicat intr-un exercitiu in rol de trainer, astfel incat fiecare cursant sa isi imbunatateasca performanta folosindu-se de viziunile siexperienta tuturor celorlalti; feedback amplu si detaliat primeste fiecare cursant si dupa prezentarea mini-sesiunii de training (in ultimele zile ale cursului) care va fi filmata.

3. Cea mai importanta resursa este bogatia experientei participantilor – chiar si cand ei nu sunt traineri experimentati – iar rolul si maiestria noastra este sa scoatem la iveala si sa folosim toata aceasta bogatie.

4. Parteneriate de invatare – un principiu similar coaching-ului, in care fiecare isi sprijina perechea sa isi atinga obiectivele de dezvoltare. Parteneriatele sunt surse extraordinare de crestere si pot fi utilizate si dupa finalul cursului.

5. Lucrul pe doua planuri in permanenta: sala de derulare a acestui program este o arena de experienta si de analiza: participantii au doua roluri – cursanti in acest program dar si viitori traineri. Ei sunt ghidati si indrumati sa priveasca si sa participe in fiecare dintre sesiunile de invatare ale cursului punandu-se in cele doua tiprui de roluri, testand metodele de instruire dar si analizand critic, avantajele, beneficiile si limitarile fiecarei metode pentru ca, ulterior cursului, sa poata lua decizii bine fundamentate in alegerea metodologiei de training in programele pe care le vor livra.

Pentru mai multe detalii, agenda cursului, traineri, companii participante, nu ezitati sa ne contactati!

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane.

MMM Consulting va ofera:
servicii integrate si personalizate;
metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate;
training si dezvoltare;
cursuri in sistem deschis.

Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid.

www.mmmconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mmm-consulting-international/cum-invata-adultii-cum-ne-putem-dezvolta-vino-la-tot-by-mmm