Emotional Capability – What is next for your leaders?

BUCURESTI - 28 iunie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, IT&C

MMM Consulting va invita la cel mai nou workshop in materie de dezvoltare a capabilitatilor emotionale. Emotional Capability este un instrument de diagnoza si dezvoltare care ofera feedback cu privire la gradul de competenta in ceea ce priveste abilitatile de inteligenta emotionala.
Studiile au aratat ca inteligenta emotionala si abilitatile sociale sunt factori importanti si predictori ai performantei si succesului in cariera. De cand a fost lansat pe piata s-a dovedit a fi util la toate nivelele din organizatie dar si ca parte a programelor de inductie. In 4 ani mai bine de 1500 de oameni au beneficiat de profilul EC si peste 4000 au fost implicati in procesul de evaluare 360.

Emotional Capability – What is next for your leaders?
 "…de regula, competentele emotionale sunt de doua ori mai importante pentru excelenta decat intelectul pur sau expertiza"  

Goleman (1998)

Care sunt beneficiile unui astfel de program?

DEZVOLTARE - Se focalizeaza pe dezvoltarea capabilitatilor emotionale care conduc catre performanta si rezultate exelente la locul de munca.

BAZAT PE PERFORMANTA - Poate fi (si ar trebui) legat de competentele organizatiei astfel incat sa se aiba in vedere dezvoltarea acelor abilitati cu prioritate strategica pentru organizatie.

CREDIBIL - Participantii recunosc aspectele de “bun simt” ale competentelor, raportul este simplu si usor de inteles si parcurs.

LOGIC - Participantii pot intelege modul in care se leaga competentele existente in model de rolul lor in companie.

TRANSPARENT - Participantii primesc propriile lor scorari si media scorurilor acordate de celelalte persoane alese in calitate de respondenti. Se pot observa astfel discrepantele si diferentele de perceptie.

ORIENTAT CATRE ACTIUNE - Comentariile si actiunile de dezvoltare rezultate sprijina participantii in a intelege ce pot face diferit pentru a arata si a ajunge la un nivel mai inalt de competenta.

VERSATIL - ECP poate fi utilizat ca baza de diagnoza pentru:

- dezvoltare individualadezvoltarea echipeicoaching unu la unu

- identificarea nevoilor de dezvoltare organizationale

DISPUNE DE MAI MULTE MODULE - Raportul este acompaniat de o serie de module din care se poate alege pentru a dezvolta un program cat mai aproape de nevoile companiei.

Ce dimensiuni analizeaza raportul?

Constienta de sine

Capacitatea de a-si intelege emotiile precum si recunoasterea impactului pe care acestea le pot avea in munca si in relatiile cu ceilalti. Capacitatea de a recunoastre in timp real emotiile, de a cunoaste punctele forte si limitarile precum si intelegerea nivelului de incredere in sine.

Autoreglare

Abilitatea de a controla emotiile si impulsurile  si de a fi demn de incredere prin manifestarea constanta a unui comportament onest si integru. Constiinciozitate in a livra ceea ce s-a agreat, adaptabilitate la circumstantele schimbatoare si inovare prin cautarea si sugerarea de noi idei.

Automotivare

Include dorinta de a obtine obiective cat mai provocatoare, demonstarea angajamentului cu accept pe misiunea si valorile companiei si pastrarea optimismului chiar si in fata obstacolelor.

Constienta Sociala

Abilitatea de a arata empatie, identificarea si indeplinirea nevoilor clientilor, si dezvoltarea celorlalti prin recunoastere, feedback constructiv si oferirea oportunitatilor de invatare. Capacitatea de a intelege si de a construi pe baza diversitatii precum si intelegerea modului de lucru cu realitatile politice ale organizatiei.

Abilitati sociale

Capacitatea de a conduce printr-un leadership inspirational, influentand indivizii si grupurile, comunicand pentru a ajunge la un limbaj comun cu ceilalti, fiind un catalizator al schimbarii, cautand solutii de tip castig-castig; colaborarea si mentinerea unor relatii pentru atingerea obiectivelor comune constuind abilitati de lucru in echipa si demonstand comportamente de lucru in echipa.

 Cere mai multe detalii!

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane.

MMM Consulting va ofera:
servicii integrate si personalizate;
metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate;
training si dezvoltare;
cursuri in sistem deschis.

Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid. 

www.mmmconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mmm-consulting-international/emotional-capability-what-is-next-for-your-leaders