MMM Consulting – 40% crestere in 2015

BUCURESTI - 8 ianuarie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, HR

Live site

MMM Consulting, companie de consultanta si training in domeniul dezvoltarii organizationale, anunta incheierea anului 2015 cu o cifra de afaceri de aproape 600.000 euro, in crestere cu 40% fata de anul precedent.

MMM Consulting – 40% crestere in 2015

Fondata in 2003, compania reuneste competentele unei echipe solide de consultanti si traineri care dezvolta proiecte atent adaptate nevoilor companiilor client, personalizand fiecare dintre solutiile oferite. Specializarea si atenta personalizare a proiectelor a facut ca de peste 5 ani compania sa fie cotata in primele 10 companii de training si consultanta din Romania, cu un portofoliu de clienti din randul companiilor multinationale, cu preponderenta in industria farmaceutica, automotive si a serviciilor.

Dorim ca la  inceputul acestui an sa le multumim tuturor celor peste 300 de clienti si parteneri ai  nostri pentru oportunitatea de a ne include in initiativele lor de schimbare organizationala, aliniere fata de obiective si dezvoltare manageriala, proiecte care au contribuit la succesul de piata al acestor companii si la consolidarea afacerilor lor.

Singura companie locala licentiata pentru solutiile si metodologiile de masurare comportamentala de tip 360, Persona Global Inc. SUA (al carei program de top, Persuasive Communicator, prezent si in Roamania, fost parcurs de mai bine de 1,6 milioane de oameni de pe glob) si partenerul local al Performanse Franta (ocupand in Franta onorabilul loc 1 in furnizarea de solutii pentru dezvoltarea oamenilor), suntem pregatiti in 2016 sa consolidam abordarea noastra pentru a putea sa ne pliem solutiile pe realitatea si contextul fiecarei organizatii client cu care lucram. Clientii nostri sunt acele companii care apreciaza o solutie de tip “arhitectura de invatare” creata impreuna cu ei, in care expertiza noastra lucreaza impreuna/in colaborare cu resursele si capabilitatile interne, in asa fel incat sa putem optimiza timpul de dezvoltare, bugetul si resursele companiei.

“Lucram cu echipele de top management care au provocari de implementare de schimbari organizationale, adaptare si revizuire a strategiilor de vanzare, dezvoltare de piata, definire a obiectivelor si indicatorilor adecvati, dezvoltam solutii si workshopuri, asistam prin proiecte de coaching executiv si de echipa, antrenam abilitati ale managerilor responsabili de aceste procese.” Declara Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting.

In anul 2016 vom continua sa ne concentram pe domeniile in care am dovedit excelenta si pentru care suntem recunoscuti la a fi prima alegere a partenerilor nostri:

-         Programe modulare de dezvoltare a capabilitatilor de leadership si management al schimbarii si dezvoltarii organizationale

-         workshopuri adresate echipelor de top management pentru cresterea eficacitatii lor si a rezultatelor in conducerea schimbarilor si dezvoltarii organizationale

-         coaching executiv si coaching de echipa

-         dezvoltarea capabilitatii emotionale a leaderilor si a capacitatii lor de comunicare persuasiva si cu impact maxim

Anuntam, de asemenea, doua proiecte internationale care reunesc manageri din 9 tari europene, proiecte modulare de dezvoltare a competentelor de management, strategie si conducere a afacerii, marketing si negociere, finante pentru non-finantisti si prezentari de succes. Este a treia serie de curs care isi dovedeste astfel valoarea si eficienta. Competenta noastra distinctiva este intelegerea si personalizarea atenta a solutiilor. Flexibilitatea si capacitatea noastra de a raspunde rapid acestor nevoi completeaza lista motivelor pentru care avem clienti fideli de peste 10 ani.

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane.

MMM Consulting va ofera:
servicii integrate si personalizate;
metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate;
training si dezvoltare;
cursuri in sistem deschis.

Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid. 

www.mmmconsulting.ro