Parteneriat MMM Consulting si ASPSE (Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei)

BUCURESTI - 27 martie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, HR, CSR

MMM Consulting și ASPSE (Asociația Studenților la Psihologie și Știintele Educației) au decis să fie parteneri în 2013.

Parteneriat MMM Consulting si ASPSE (Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei)

MMM Consulting a spijinit pe parsursul anilor studenții, organizațiile studențești și în genere mediul universitar, iar anul acesta mai mult ca oricând, fiind an aniversar dorim să ne aratăm deschiderea către dezvoltarea tinerilor.

Cum ne propunem să facem asta: prin crearea mai multor parteneriate în care noi să le oferim studenților training-uri și workshop-uri gratuite, consiliere în carieră, consultanță, coaching, locuri de internship la noi în companie etc.

Suntem mandri că primul parteneriat este în curs de definitivare alături de membrii din ASPSE.

Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE) este un ONGs, înfiintat în 2002, al cărui  scop constă în reprezentarea drepturilor, nevoilor și intereselor studenților din Facultatea de Psihologie și Știintele Educatiei și SNSPA.

Având ca valori Profesionalismul, Pasiunea și Prietenia, promovam și sustinem acțiunile profesionale și cultural-civice ale studeților. Pentru a sprijini dezvoltarea personală și profesională, ASPSE organizam anual o serie de proiecte și evenimente.

Primul nostru eveniment împreună va avea loc în aprilie în cadrul proiectului Training Mania unde Viviana Andone Consultant și Trainer MMM Consulting va suține un curs despre Organizare personală și time management.

“Ceea ce doresc în primul rând să le transmit studenților este că se poate! Se poate sa iți găsești job-ul ideal, să ajungi în compania în care iți dorești, să faci ceea ce iți place. Vreau să le dau mecanismele prin care să reușească să își pună în valoare întregul lor potențial!” ( Viviana Andone) 

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane.

MMM Consulting va ofera:
servicii integrate si personalizate;
metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate;
training si dezvoltare;
cursuri in sistem deschis.

Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid. 

www.mmmconsulting.ro