Canapele din piese modulare, un spectacol de culori in casa cu Mob&Deco

BUCURESTI - 4 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Social, Retail, Juridic

Stilul de design interior promovat de tendintele anului 2013 presupune folosirea unei palete cromatice indraznete, vii si originale. Magazinul de mobilier si decoratiuni Mob&Deco ofera clientilor preocupati de aspectul locuintei o serie de canapele din piese modulare in nuante vii, care creeaza un spectacol de culori fascinant in casa.

Canapele din piese modulare, un spectacol de culori in casa cu Mob&Deco

Evolutia in arta designului interior inseamna folosirea unui mobilier adaptabil oricarui spatiu, dar mai ales usor de aliniat tendintelor perioadei in curs. Mob&Deco, magazin dedicat celor mai noi solutii in materie de canapele, coltare, paturi extensibile si mobilier din materiale inaccesibile in alte magazine de profil, recomanda crearea unui spectacol de culori in casa, cu ajutorul pieselor modulare de mobilier care se pot imbina dupa bunul plac al utilizatorilor.

Canapele din piese modulare de la Mob&Deco

Clientii cu apetit crescut pentru decorurile colorate si optimiste au o gama speciala de canapele din piese modulare dedicate lor de catre magazinul Mob&Deco. Veselele canapele din stofa Happy sunt perfecte atat pentru open space, cat si pentru zone mici ale unei camere.Avantajul acestor canapele originale si moderne nu este doar aspectul inedit si placut privirii, ci si posibilitatea de a fi achizitionate in configuratia dorita si reasezate in diferite configuratii, pentru redecorarea incaperii fara schimbarea mobilierului.Fiecare modul al canapelei poate fi ales cu model diferit, pentru satisfacerea gusturilor tuturor membrilor familiei. Un alt atu important al pieselor modulare de mobilier este confortul lor sporit, fiind confectionate cu tetiere reglabile. Materialele sunt si ele optionale (stofa clasica sau plus), stabilitatea si rezistenta este asigurata de lemnul masiv cu care sunt produse si de arcurile sinusoidale de ultima generatie.Gama de capele modulare Happy contine fotolii de colt, clasice sau alungite, coltare dehusabile, tabureti si huse suplimentare. Nuantele disponibile contin tonuri de albastru marin, imprimeuri dungate in culori reci, imprimeuri florale cu rosu, portocaliu, vernil, galben sau roz intens. 

Despre Mob&Deco

Magazinul Mob&Deco isi convinge anual clientii de performanta serviciilor oferite cu o gama larga de canapele din piele naturala si ecologica, coltare elegante si practice, mobila din rattan si piese pentru masaj si destindere.Cei interesati pot studia oferta pe mobdeco.ro dar si in showroom-urile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov.