In preajma Craciunului, Moll ofera un CADOU garantat la orice set de scaun Maximo+birou Joker cumparat

Baia Mare - 22 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pregatiti inca de acum un cadou perfect de Craciun sau de Anul Nou celor mici, investind in acelasi timp in sanatatea si educatia acestora. Descoperiti combinatia unica de culori, usor de personalizat, calitatea premium a mobilierului german Moll si setul unic de birou Maximo/Joker.

CADOU garantat la orice set de scaun Maximo+birou Joker cumparatCADOU garantat la orice set de scaun Maximo+birou Joker cumparat

CADOU garantat la orice set de scaun Maximo+birou Joker cumparatCADOU garantat la orice set de scaun Maximo+birou Joker cumparat

De acum si pana la finalul anului, la orice set scaun Maximo + birou Joker cumparat din magazinul online sau din reprezentantele Moll, primiti un sertar Joker CADOU. De ce este atat de util si important acest sertar? Simplu de atasat sub blat, sertarul Joker ofera un spatiu foarte util pentru rechizite si materiale, in orice moment, la orice varsta! Astfel, scolarii isi depoziteaza toate lucrurile necesare realizarii temelor (sau coloratului, desenatului etc) intr-un singur loc, evitand dezordinea si mizeria, pastrand un spatiu curat si ordonat pe masa de lucru.

Ce fac produsele Moll unice

1. CALITATE CERTIFICATA SI PREMIATA LA NIVEL MONDIAL

2. FABRICATE IN GERMANIA, DIN MATERIALE ECOLOGICE SI ULTRA-PERFORMANTE

3. SIGURANTA IN UTILIZARE, PENTRU COPII DE ORICE VARSTA

4. ERGONOMIE EXCELENTA, RECUNOSCUTA PE PLAN INTERNATIONAL – pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a celor mici

5. PERSONALIZARE FACILA (culori/accesorii/aditionale)

6. DURABILITATEA INCREDIBILA - chiar si dupa absolvirea liceului, aceste produse pot fi revandute la un pret bun

SCAUNUL MAXIMO – CEL MAI BINE VANDUT SCAUN MOLL, IN 25 DE TARI ALE LUMII

Doar scaunul Maximo de la Moll poate fi folosit de copilul mic, iar apoi trec ani buni în care crește împreună cu utilizatorul său.

Acesta se potrivește oricărei conformații corporale: înălțimea șezutului, adâncimea șezutului și înălțimea spătarului se pot ajusta separat.

DE CE MAXIMO?

– PERFECT pentru ORICE conformație corporală

– AJUSTARE RAPIDĂ – înălțimea șezutului, adâncimea șezutului și înălțimea spătarului se pot ajusta separat.

– MUTARE RAPIDĂ – grație tijei scaunului ce are un mâner excelent

– SUPORT EXCELENT pentru zona lombară datorită ajustărilor și pernelor corecte anatomic.

– FORMĂ ERGONOMICĂ prietenoasă și potrivită copilului.

– CONFORT SPORIT datorită amortizorului integrat în șezutul scaunului.

– CURĂȚARE UȘOARĂ – tapiserie care se poate spăla sau înlocui la nevoie.

– SOLID ȘI SIGUR – Maximo suportă o greutate de până la 80 kg.

BIROUL JOKER

Sistemul de birou Joker este asul nostru din mâneca. De ce este atât de atractiv si apreciat? Joker  reușește sa aducă un design simplu, în stilul Moll, însa nu are niciun compromis în ce privește construcția, calitatea și funcțiile. Atenția acordata detaliilor și manoperei pot fi văzute încă  de la prima vedere. Constructorii acestui birou s-au concentrat pe ceea ce este important – fără a sari peste ergonomia acestei piese de mobilier. Astfel, biroul Joker oferă tot ceea ce ar trebui să aibă un birou pentru școlari – mai mult de atât, chiar crește cu copilul!

Despre MOLLFirma Moll System s-a nascut în anul 1925 și s-a concentrat în mare măsură pe dezvoltarea unui mobilier egonomic dedicate copiilor, atât de important pentru creșterea lor sănătoasă. A dezvoltat un mobilier viu, care evoluează împreună cu copilul care îl utilizează, în concordanță cu cerințele din punct de vedere ergonomic ale acestuia și crează conditiile optime pentru spațiul de lucru al unui elev, sprijinind poziția corectă și permițând mobilitate maximă.

Despre Mobila Moll

Mai multe informații gasiti pe site-ul oficial www.mobilamoll.ro, dar și pe rețelele sociale: https://www.facebook.com/MobilaMollRomania/ și https://www.instagram.com/mobilamoll/.