Scaune-online.ro - Magazin online de scaune

BUCURESTI - 25 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Internet

Scaune -online.ro se pozitioneaza printre cei mai mari comercianti de scaune Romania, cu peste 20000 de clienti multumiti. Dorim sa va eficientizam cumparaturile prin avantajele aduse de un site online : rapiditate si usurinta parcurgerii catalogului virtual de produse.

Scaune-online.ro se pozitioneaza printre cei mai mari comercianti de scaune Romania, cu peste 20000 de clienti multumiti. Dorim sa va eficientizam cumparaturile prin avantajele aduse de un site online : rapiditate si usurinta parcurgerii catalogului virtual de produse.

Compania noastra, SC. MobShop Design SRL a crescut in fiecare an, ajungand sa fie printre cei mai buni comercianti online de mobila si decoratiuni. Managementul cu experienta in domeniu si ideile noastre indraznete ne-au ajutat sa ne axam pe servirea ireprosabila a clientilor, adaugand servicii speciale, precum transportul la domiciliu in cursul zilei sau seara, pentru clientii ocupati.

Filosofia de business

Principalul nostru obiectiv este servirea clientului cu produse de calitate si ne mandrim cu ce am obtinut pana acum. Mai mult, ne bucuram ca angajatii nostri au devenit o adevarata echipa care ne impartaseste valorile.

Echipa noastra este formata in mare parte din tineri creativi si indrazneti, foarte bine pregatiti in domeniu de catre adevarati experti. Am acordat o atentie deosebita selectiei echipei, deoarece ne dorim oameni intreprinzatori si plini de calitati.

Faptul ca suntem un comerciant mare ne permite sa va oferim mai multe avantaje : preturi foarte bune pentru o calitate excelenta. In afara de site, avem si cateva magazine de prezentare pentru clientii care prefera sa cerceteze produsele si sa le vada in realitate. Planuim sa deschidem in curand mai multe astfel de magazine in diverse zone ale Bucurestiului.

Cumparaturile online sunt din ce in ce mai solicitate, asadar atat persoane fizice, cat si persoane juridice ne ofera serviciile si ne bucuram sa ii putem ajuta pe toti. Este un avantaj al tehnologiei, faptul ca puteti vedea si comanda produsele fara sa va deplasati, iar acestea va sunt livrate la domiciliu.

Oferta

Oferim scaune de cea mai buna calitate la preturi excelente, de la cele de bucatarie, birou, bar, pana la scaunele de relaxare, de masaj sau alte tipuri de scaune. Scaune-online.ro ofera scaune ergonomice, special realizate pentru persoanele care stau mult la birou sau au afectiuni ale coloanei vertebrale.

Scaunele de birou sunt realizate din materiale naturale sau materiale speciale care sa nu creeze umiditate in exces. Avem atat scaune cu design clasic, cat si moderne, potrivite pentru o incapere minimalista. Site-ul nostru va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, de la parerile clientilor, care sunt de mare valoare pentru noi, pana la pasii simpli prin care puteti achizitiona un scaun.

Scaunele de bucatarie sunt realizate din materiale foarte rezistente, ecologice, in diverse modele : atat design modern, cat si clasic, potrivit pentru orice bucatarie. Clientii pot alege din o gama vasta de culori si modele pe cel preferat.

Scaunele de relaxare pot fi folosite in living sau in orice alta camera, oferindu-va un confort deosebit si un design original. In aceasta categorie avem chiar si scaune de masaj, ideale dupa o zi grea.

Scaunele pentru bar ofera eleganta, dar si confort, si sunt realizate pe o structura foarte rezistenta. Sezutul poate fi confectionat din piele ecologica, lemn sau ABS. Ideale atat pentru a da un aspect modern casei dumneavoastra, cat si pentru un bar, restaurant etc.

Oferta noastra include si alte tipuri de scaune, ideale pentru scoli, gradinite sau conferinte.

Despre MobShop ro

Magazin online de mobilier, ofera mobila, saltele, mese, scaune, seminee, decoratiuni, sisteme glisante si alte produse mobiliere. Mobila la tine acasa.

Taguri: scaunescaune birou
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mobshop-ro/scaune-online-ro-magazin-online-de-scaune