Fatetele dentare si cand sunt recomandate

Alexandria - 16 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Inca de la varste fragede este recomandat sa apelam la un medic stomatolog penttru controale de rutina si pentru eventuale probleme care vizeaza pozitionarea dintilor definitivi odata ce astia cresc la copii. De asemenea, astfel de controale regulate se pot dovedi foarte eficiente in cazul in care vorbim despre acele situatii in care apar probleme precum fisurarea dintilor sau chiar ruperea unor portiuni din acestia.

fatete dentare pret Alexandria

fatete dentare pret Alexandria

Indiferent daca problema cu care te confrunti este una de ordin estetic sau implica si o problema de natura functionala, trebuie spus ca in prezent exista solutii pentru a le rezolva pe toate acestea. Una dintre solutiile stomatologice disponibile o reprezinta tratamentul cu fatete dentare.

Ce trebuie sa stii despre fatetele dentare?

Tratamentul stomatologic care presupune aplicarea fatetelor dentare implica folosirea unor foarte mici piese protetice pentru obtinerea celor mai bune rezultate in cazul pacientilor care nu sunt satisfacuti de aspectul estetic al danturii. Fatetele dentare sunt de cele mai multe ori confectionate pe baza de ceramica, compozit ori zirconiu. Realizarea lor se face foarte atent si cu mare migala in cadrul laboratoarelor de tehnica dentara.

Pentru aplicarea fatetelor dentare pe suprafata dintilor este nevoie de cimentare. Obiectivul principal de la care porneste folosirea fatetelor dentare vizeaza obtinerea unui aspect imbunatatit al danturii in vederea unui zambet cat mai aproape de perfectiune. Orice pacient care este interesat de un astfel de tratament, ar trebui sa aiba in vedere sa solicite fatete dentare pret Alexandria.

Asta pentru ca multa lume apeleaza la tratamentul cu fatete dentare in locul tratamentului pentru albire dentara, in vederea obtinerii unei danturi cat mai albe.  Desi obiectivul principal este acelasi, adica obtinerea unui zambet cat mai alb, trebuie subliniat faptul ca sunt anumite diferente intre procedura de albire dentara si tratamentul cu fatete dentare.

Utilizarea fatetelor dentare inseamna modificarea culorii dintilor in mod semnificativ pe termen lung. Mai mult, fatetele dentare vor schimba inclusiv pozitia si forma acestuia. Un alt aspect care merita amintit este faptul ca fatetele dentare pot imbunatati inclusiv masticatia si rezistenta dintilor care s-au confruntat cu o carie dentara.

In momentul in care ai in vedere tratamentul cu fatete dentare, este bine sa punctam ca acesta se diferentiaza de coroanele dentare pentru ca fatetele nu acopera in totalitate suprafata dintelui. Daca coroanele dentare protejeaza si refac structura dintilor, fatetele dentare acopera doar partea care este vizibila a dintilor, avand mai degraba un rol estetic.

Unde poti urma tratamentul cu fatete dentare?

Pentru a putea beneficia de procedura pentru aplicarea fatetelor dentare, este important sa ai in vedere o serie de aspecte. In primul rand sa apelezi la o clinica dentara care ofera un echilibru intre calitatea actului medical si costurile pentru fatete dentare pret Alexandria . In al doilea rand sa cauti o echipa de medici si de tehnicieni dentari care au experienta si o reputatie in procedura fatetelor dentare.

Recomandarile privind clinica stomatologica este un alt aspect de luat in calcul. Modent Clinic pune la dispozitia pacientilor tratamente cu fatete dentare. Solicita o oferta pentru fatete dentare pret Alexandria la numarul de telefon 0347 804 430.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/modent/fatetele-dentare-si-cand-sunt-recomandate