BUCURESTI - 24 aprilie 2008

“Pensive Reflections” / Monica Murgu
Expozitie de fotografie 22 aprilie / 4 mai 2008
Barka Saffron (www.barkasaffron.ro), Str. Aviator Sanatescu nr. 1, Bucuresti

Castigatoarea locului II a concursului INSPIRED - Fashion Photo 2007, Monica Murgu, a deschis ieri, 22 aprilie vernisajul “Pensive Reflection”, serie ce cuprinde 15 lucrari.
Cu aceasta ocazie s-a lansat si site-ul tinerei artiste, www.monicamurgu.ro.

Astfel s-au materializat premiile oferite de partenerii INSPIRED - Fashion Photo 2007 (www.concurs-inspired.ro), Visual Candy si Barka Saffron.

Juriul Inspired – Fashion Photo 2007 a avut urmatoarea componenta:

Feleki Karoly, Conf. Univ. Dr., Facultatea de Arte si Design, Catedra de Film, Cluj-Napoca
Florin Toader, Asistent Universitar, Facultatea de Arte Hyperion, Bucuresti
Radu Nicoara, Prof. Univ. Dr., Decan Facultatea de Film, Bucuresti
Mihaela Dedeoglu, Revista Vitrina
Nora Agapi, fotograf
Gabi Hirit, fotograf
Corina Olaru, fotograf
Cosmin Gogu, fotograf

'Am fost dintotdeauna indragostita de imagine si am visat sa-mi pictez gandurile in lumina si culoare, pe panza sau film. Iubesc fotografia si desenul si sper ca visele-mi sa nu se termine niciodata. Fotografiez cu gandul la visare si sper in inducerea emotiilor si trairilor mele si altora'. Monica Murgu, studenta anul II Design de Produs, Facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Bucuresti.

Despre MODERN MEDIA GROUP S.R.L.

INSPIRED nu urmareste sa stabileasca ierarhii, ci sa recunoasca potentialul profesional al tinerilor studenti si absolventi, sa le dea incredere si ajutor in definirea optiunilor profesionale.

Premiile INSPIRED vizeaza aceste obiective: internship-uri la companii recunoscute in cele trei domenii, participari la evenimente tematice importante, posibilitatea si mijloacele de a “creste” intr-un mediu profesionist, vizite in strainatate la companii si evenimente importante, literatura de specialitate, instrumente care sa-i ajute in dezvoltarea lor profesionala.

Concursurile (inscrierea, predarea lucrarilor, jurizarea) se desfasoara on-line.

Parteneri – Sonoma, Brother, Held Fashion, Barka Saffron, Irina Schrotter, NICHI Fashion, ECE, Dornbracht, Rospotline, Galeria Anaid, Guetermann, GTZ

Parteneri media – Dialog Textil, Igloo, Constructiv, Radio Guerrilla, TVR, StudentMax, OoopsMedia, 24 FUN, Ambition, Omagiu, Vitrina, PhotoMagazine, Cotidianul.
Pentru mai multe detalii, accesati www.concurs-inspired.ro sau contactati organizatorul, Modern Media Group, la telefon 317 12 87/88; 0722 109 600. Persoana de contact: Beatrice Ilinca

office@mmg.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/modern-media-group/castigatoarea-locului-ii-a-concursului-inspired-fashion-photo-2007-monica-murgu