Directorul publicatiei DIALOG TEXTIL, singurul roman din juriul IMB Innovations Award

BUCURESTI - 21 aprilie 2009

Comunicat tip General in Industrie

Andrei Pena, directorul publicatiei de business Dialog Textil, unica revista din tara specializata pe industria autohtona de confectii si pe retailul autohton de moda, este singurul roman invitat sa jurizeze la IMB Innovations Award, competitie organizata de Koelnmesse si VDMA, sub patronajul Comisiei Uniunii Europene.

La nivel mondial, IMB (www.imb-cologne.com) e considerata cea mai importanta expozitie de tehnologie pentru procesarea materialelor flexibile. IMB Innovations Award premiaza noutatile din segmentul prelucrarii textilelor, de la utilaje si echipamente pana la softuri de gestionare a productiei.

Andrei Pena spune ca lucrarile inscrise in 2009 la cele trei sectiuni ale IMB Innovations Award - Research&Development, IMB Exhibitor, Students&Zoung Professionals propun aplicatii inedite pentru cresterea calitatii, eficientizarea productiei si respectarea stricta a standardelor de siguranta.

“Anul acesta, la IMB, ma astept ca vizitatorii sa se concentreze punctual pe produsele si tehnologiile de care au nevoie, fara sa mai fie foarte interesati de pulsul industriei, iar expozantii sa fie mai putin exuberanti decat acum trei ani, de la aspectul standului pana la evenimentele individuale de promovare, cu miza clara a stabilirii unor parteneriate”, explica Andrei Pena.

Alaturi de directorul Dialog Textil, la IMB Innovations Award vor juriza, in 2009, specialisti tehnici si de productie ai Escada si Adidas si reprezentanti ai Intermoda si Apparel Solutions.

Despre MODERN MEDIA GROUP S.R.L.

Dialog Textil, revista industriei de textile si confectii din Romania, este unul dintre produsele de presa marca Modern Media Group. Din portofoliul MMG mai fac parte Vitrina, Ghid Textil si Constructiv. Din 2007, compania organizeaza si concursul de idei Inspired.Paula NEGREA
PR Officer MMG
office@mmg.ro