Invitatie Vernisaj Dumitru Preda / Castigatorul Locului I al Inspired - Fashion Photo 2007

Locul desfasurarii: Anaid Art Gallery

Organizator: Modern Media Group

Invitatie Vernisaj Dumitru Preda / Castigatorul Locului I al Inspired - Fashion Photo 2007

“Story”: expozitie de fotografie de moda realizata de Dumitru Preda
24 ianuarie - 01 februarie
Anaid Art Gallery, Str. Slobozia, Nr. 34, Sector 4, Bucuresti.
Vernisaj: Joi 24 ianuarie, ora 19.00


Castigatorul locului I al INSPIRED - Fashion Photo 2007, Dumitru Preda (MITICHI)
va expune la Anaid Art Gallery, Bucuresti, incepand cu 24 ianuarie 2008.Astfel se materializeaza unul din premiile oferite de organizatorii si partenerii INSPIRED 2007 (www.concurs-inspired.ro).

MITICHI (Dumitru Preda) are 26 de ani, este din Sibiu, lucreaza ca fotograf independent din anul 2005 si se afla la inceputul unei cariere promitatoare, recomandat de succesul de la INSPIRED - Fashion Photo 2007, dar si de portofoliul existent de lucrari (www.mitichi.com).

Langa cele 40 de lucrari expuse, evenimentul aduce in cadrul galeriei atmosfera si elementele creatiei artistutului prin prezenta recuzitelor, chiar a modelelor care au participat la realizarea lucrarilor castigatoare.

Dumitru Preda: “Atmosfera va fi intarita vizual, dinamic, cu proiectii video, unde se vor derula making off-uri cu momente hazlii, momente care nu au putut fi surprinse de aparatul foto, de la diferite proiecte pe care le-am avut. Pentru ca muzica si fotografia sunt doua lucruri care se impletesc armonios, DJ-ul nostru va mixa live toata seara.”
Postumia Badiu
Telefon: 021.317.12.87

Despre MODERN MEDIA GROUP S.R.L.

Inspired – Concurs de Idei continua sa sustina si sa promoveze viitorul profesional al tinerilor talentati si in acest an, sectiunea dedicata fotografiei fiind deja la a patra editie.
Inspired – Photography constituie o rampa de lansare pentru cei care vor sa-si faca o cariera in fotografie si ii sustine pe acestia in demersul lor. Oferirea de expozitii ca premii pentru castigatorii sectiunii Photography constituie deja o traditie Inspired si este in acord cu principiul INSPIRED, de a ajuta tinerii sa-si fructifice potentialul si sa devina buni profesionisti.

INSPIRED se pregateste acum de cea de-a patra editie, care va avea loc in octombrie 2010 si va veni cu 3 noi sectiuni de concurs (design de obiect, design interior si ilustratie), alaturi de sectiunile deja existente (design vestimentar, fotografie de moda, arhitectura, design grafic, design de accesorii si dramaturgie).
INSPIRED este un concurs de idei ce se desfasoara online (www.concurs-inspired.ro).

Participare: Intrare libera