molding    

Comunicate de presa si evenimente pe tema molding

 • molding. Adrian Dima_Co-Founder

  molding

  Bucuresti - 19 octombrie 2020

  Comunicat de KOGNITIVE MANUFACTURING TECH SRL

  KFactory este primul startup Industry 4.0 finanțat din Romania, care își propune să inoveze întregul proces de producție prin înțelegerea modului în care toate variabilele implicate influențează performanța acestuia. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: automotive , manufacturing , iiot , kfactory , industry 4.0 , artificial intelligence , molding

  Vezi toate comunicatele de presa despre molding

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul molding.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la molding. Informatiile despre molding cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul molding, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la molding, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.