Carrefour şi BRD lansează împreună un card de credit: Cumperi când vrei, plăteşti când poţi !

BUCURESTI - 22 aprilie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Potrivit obiectivului Carrefour în România, acela de a oferi «o viaţă mai bună » clienţilor săi, seria iniţiativelor în acest sens continuă. Carrefour, în parteneriat cu BRD Finance Credite Consum, va lansa pe 25 aprilie un nou produs pentru clienţii săi:
CARDUL DE CREDIT CARREFOUR

Carrefour şi BRD lansează împreună un card de credit:  Cumperi când vrei, plăteşti când poţi !

Noul produs este dedicat în exclusivitate cumpărătorilor din hypermarketurile Carrefour. Deţinătorii cardului vor avea la dispoziţie o limită de creditare care le va permite să cumpere oricând doresc, orice produs, din oricare hypermarket Carrefour. Mai mult decât atât, utilizatorii acestui card vor beneficia de ofertele speciale Carrefour, care le sunt rezervate.

Conform sloganului atribuit acestui produs : « Cumperi când vrei, plăteşti când poţi », toţi cei care trec pragul hypermarketurilor Carrefour şi vor dori să deţină un Card Carrefour, vor putea cumpăra oricând doresc, fără a mai depinde de zilele de salariu.
Practic, utilizatorii Cardului Carrefour au acces la un fond de cumpărături, fără a plăti dobândă, timp de maximum 45 de zile, sau pot returna suma respectivă în rate lunare avantajoase, în maximum 50 de luni.

Cardul poate fi obţinut pe baza actului de identitate şi adeverinţei de salariu. Depunerea documentelor se poate face în toate magazinele Carrefour, la standurile InfoCard sau la birourile de creditare BRD Finance. Răspunsul este furnizat în maximum 10 minute, contractul semnându-se pe loc, în magazin.
În plus, persoanele care doresc achiziţionarea unui produs de valoare mare din categoria electronice, electrocasnice, camping etc. chiar în momentul solicitării cardului, beneficiază de extra - limită de creditare.

Rambursarea sumelor cheltuite se face la orice sucursală sau agenţie BRD.

Acest nou serviciu oferit de Carrefour, în parteneriat cu BRD Finance, face parte din strategia ambelor companii de a propune clienţilor cele mai bune servicii, întotdeauna pe măsura aşteptărilor.

Începând cu 25 aprilie, personalul specializat va fi la dispoziţia clienţilor Carrefour la standurile speciale InfoCard sau la birourile de creditare BRD Finance din magazinele Carrefour.

Despre Momentum EMC

Pentru că Sărbătorile Pascale se apropie, Carrefour şi BRD Finance profită de această ocazie pentru a le ura tuturor clienţilor un Paşte fericit!
Andreea Mihai
tel : 206 74 00
e-mail : amihai@carrefour.ro

lavinia_chican@momentum.mccann.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/momentum-emc/carrefour-si-brd-lanseaza-impreuna-un-card-de-creditcumperi-cand-vrei-platesti-cand-poti