Noul Opel Tigra TwinTop– acum şi în România

BUCURESTI - 22 aprilie 2005

Comunicat tip General in Auto

Joi, 21 aprilie, la World Trade Plaza, in cadrul unui eveniment incendiar organizat de agentia Momentum, General Motors a lansat noul Opel Tigra Twin Top.
Noul model este un coupe-cabrio cu două locuri, cu acoperiş hardtop electro-hidraulic retractabil. Beneficiază de un design modern, fiind un autoturism ademenitor şi atrăgător prin designul său, însufleţit de atributul distinct, acela de “free-spirit”. Altfel spus, această marcă răspunde nevoii de libertate, dorinţei de a fi admirat şi, mai mult decât atât, oferă bucurie la volan celui care conduce un astfel de model deosebit.
Cu noul Tigra TwinTop, Opel debutează pe piaţa din România cu un coupe - cabrio sportiv, cu acoperiş electro-hidraulic retractabil care transformă Tigra din coupe în cabrio, doar la atingerea unui buton, în doar 18 secunde. Modelul este disponibil la toţi dealerii Opel la un preţ CIP începând cu 13,403 Euro.

Noul Opel Tigra TwinTop– acum şi în România

Mulţumită acestei tehnologii revoluţionare a acoperişului, noul Tigra TwinTop oferă un volum de încărcare pentru bagaje de peste 500 de litri – până la 450 de litri în portbagaj, plus un spaţiu de depozitare de 70 de litri în spatele scaunelor. Chiar şi atunci când acoperişul este rabatat, modelul cu două locuri oferă o capacitate de încărcare de 250 l, plus spaţiul de depozitare de 70 de litri din spatele scaunelor. Folositor şi practic identic cu acoperişul retractabil, uşa portbagajului se deschide şi se închide electro-hidraulic la atingerea unui buton.

În plus, faţă de cele 2 motorizări ECOTEC pe benzină de 1.4 litri (90 cp) şi 1.8 litri (125 cp), clienţii pot opta acum şi pentru o motorizare economică turbo-diesel common-rail de 1.3 litri (70 cp).

Echiparea standard bogată include, pe lângă acoperişul electro-hidraulic retractabil, airbag-uri frontale şi laterale, ABS, servodirecţie, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri electrice, oglinzi reglabile electric şi încălzite, scaune sport cu reglare pe înălţime şi radio cu CD-player.

Deşi prezentarea în premieră mondială a noului Opel Tigra TwinTop a avut loc la Salonul Auto de la Geneva în luna martie a anului trecut, brandul Opel Tigra se bucură de o imagine bună şi o notorietate ridicată în întreaga Europă. Asta pentru că producătorii de autoturisme Opel au constatat la timp că aşteptările publicului vizat s-au schimbat; aşteptarile legate de viaţă, în termeni de calitate şi stil, s-au schimbat în acelaşi timp cu nuanţarea conceptului de succes. Odată cu lansarea modelului Tigra TwinTop, Opel sparge tiparele segmentării tradiţionale, definind o nouă dimensiune. O dimensiune care se impune imediat prin prezenţa distinctă şi designul modern. Toate aceste trăsături poziţionează Tigra drept un coupe cabrio, “fun” de condus şi în acelaşi timp în trend.

Despre Momentum EMC

Designul noului model ce pătrunde, începând cu luna aprilie a acestui an şi pe piaţa auto din România, conferă acestuia avantajul de a se diferenţia în mulţime. Noul Opel Tigra TwinTop: e feroce, are tendinţa de a domina, acţionează sub impuls, atacă agresiv. Începând de acum e prin oraş.
Aşa că........

Ar fi bine să fii prudent!


Cristian Oltean
Marketing & PR Manager
General Motors Southeast Europe
Reprezentanţa pentru România
Tel: +4021.2334276; Fax: +4021.2039952; Mobil: +4074.0096242Lavinia Chican
PR Manager Momentum
lavinia_chican@momentum.mccann.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/momentum-emc/noul-opel-tigra-twintop-acum-si-in-romania