Sesiune de autografe fără precedent. Peste 2000 de autografe acordate de Paulo Coelho cititorilor săi

BUCURESTI - 9 octombrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sâmbătă, 8 octombrie, la librăria Humanitas Kretzulescu, Paulo Coelho a fost protagonistul unei sesiuni de autografe fără precedent în România ultimului deceniu.

Sesiune de autografe fără precedent.  Peste 2000 de autografe acordate de  Paulo Coelho cititorilor săi

Scriitorul a oferit timp de patru ore peste două mii de autografe, pentru mai mult de cinci sute de cititori, deşi iniţial anunţase că nu va semna decât pentru două sute de persoane.

Atmosfera caldă, excelenta organizare a evenimentului, precum şi atitudinea foarte civilizată a publicului l-au impresionat pe autor, determinându-l să ofere autografe până la ultimul cititor prezent şi declarând totodată că este încântat de publicul român.

În spiritul cărţilor lui Paulo Coelho, în cele patru ore de aşteptare, cititorii au legat prietenii, au schimbat contacte şi s-au bucurat împreună de prezenţa autorului în mijlocul lor. Scriitorul a stat de vorbă cu fiecare cititor, s-a fotografiat cu toţi doritorii, iar publicul şi-a manifestat sentimentele oferindu-i flori, scrisori şi cadouri (majoritatea obiecte de cult, dar nu numai).

În timpul întâlnirii cu mulţimea, cu o firească omenie, Coelho şi-a rugat fanii să le acorde prioritate femeilor însărcinate, părinţilor cu copii mici, precum şi câtorva măicuţe şi preoţi, iar gestul său a creat o puternică stare de empatie între cei prezenţi.

Despre Momentum EMC

După ce şi ultimul cititor a părăsit fericit librăria, Paulo Coelho a mulţumit editurii Humanitas pentru organizarea fără cusur şi s-a fotografiat cu toţi angajaţii prezenţi, iar apoi, în faţa librăriei, cu toţi trecătorii care l-au recunoscut şi au dorit să îi adreseze câteva cuvinte.


Lavinia Chican
PR Manager Momentum
lavinia_chican@momentum.mccann.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/momentum-emc/sesiune-de-autografe-fara-precedent-peste-2000-de-autografe-acordate-de-paulo-coelho-cititorilor-sai