Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia Nr. 122

BUCURESTI - 27 mai 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Casa de Licitatie Monavissa va invita sa participati la licitatia de Duminica, 5 Iunie 2011, incepand cu ora 11:30 la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu

Jean Al. Steriadi (1880-1956) - Balcic

Jean Al. Steriadi (1880-1956) - Balcic

Pentru sectiunea de arta contemporana va propunem lucrari ale artistilor precum: Paul Gherasim, Traian Bradean, Dan Hatmanu, Radu Daranga, Augustin Costinescu, Dan Oana si altii.

Sectiunea de grafica cuprinde o serie de peisaje si portrete semnate de Nicolae Tonitza, Alexandru Ciucurencu, Eustatiu Stoenescu, Corneliu Baba, Theodor Pallady, Stefan Popescu, Jean Al. Steriadi, Gheorghe Petrascu, C. Aricescu si altii.

La sectiunea de arta plastica va supunem atentiei pictori precum: Jean Neylies, Spiru Chintila, Otto Briesse, Emilian Lazaresco, Magdalena Radulescu, Stefan Dimitrescu, Leon Al. Biju, Ion Musceleanu, Jean Al. Steriadi si altii.

Licitatia se incheie cu sectiunea de sculptura, unde sunt prezenti artisti precum: Gabriela Manole Adoc, Iosif Fekete Negrulea, Alexandru Nastasoiu si nu in ultimul rand Alin Neacsu.

Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa Vineri, 3 Iunie 2011 incepind cu ora 15.00 si Sambata, 4 Iunie 2011, incepand cu ora 10:00.

Lucrarile pot fi vizualizate accesand www.monavissa.ro.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/monavissa/casa-de-licitatie-monavissa-va-invita-la-licitatia-nr-122