Casa de Licitatie Monavissa va invita la Licitatia nr. 125

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Casa de Licitatie Monavissa va invita la o noua intalnire VINERI, 28 Octombrie 2011, incepand cu ora 18:00 la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu, pentru Licitatia nr. 125

Ion Marinescu Vâlsan (1866-1935) - BĂTRÂNĂ CU FUIOR

Ion Marinescu Vâlsan (1866-1935) - BĂTRÂNĂ CU FUIOR

Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa MIERCURI, 26 Octombrie 2011 incepind cu ora 15.00, JOI, 27 Octombrie 2011, incepand cu ora 11:00 si VINERI, 28 Octombrie 2011, incepand cu ora 11:00.

Pentru sectiunea de arta contemporana va propunem lucrari ale artistilor precum: Petre Velicu, Paula Ribariu, Corneliu Vasilescu, Augustin Costinescu, Maria Dabulean si altii.

Sectiunea de grafica cuprinde o serie de peisaje si portrete semnate de Gheorghe Petrascu, Samuel Mutzner, Eugen Craciun, Sorin Ilfoveanu, Beatrice Bednarik, Hristu Velisaratu  si altii.

La sectiunea de arta plastica va supunem atentiei pictori precum: Ion Marinescu Vâlsan, Ion Popescu Negreni, Dumitru Ghiaţă Colibasi, Sorin Ionescu, Valentin Hoeflich, Istvan Szasz si altii.

Licitatia se incheie cu sectiunea de sculptura, unde sunt prezenti artisti precum: Alexandru Năstăsoiu si D. Chiparus (postum).

De asemenea, lucrarile pot fi vizualizate accesand www.monavissa.ro.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.