Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia Nr. 126 si la Licitatia Speciala A. R. Ilfoveanu

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Casa de Licitatie Monavissa va invita sa participati la licitatia de Luni, 28 Noiembrie 2011, incepand cu ora 18:00 la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu.

Petru Bulgaras (1885-1939) - Profil de femeie

Petru Bulgaras (1885-1939) - Profil de femeie

Pentru sectiunea de arta contemporana va propunem lucrari ale unor artisti precum: Ana Ruxandra Ilfoveanu, Michaela Nica Craciun, Augustin Costinescu, Radu Daranga, Nicolae Blei, Andrei Cezar, Ioan Bompa si altii.                                                  

Totodata, va propunem pentru sectiunea de grafica o serie de peisaje si portrete semnate de Tia Peltz, Ion Marinescu Valsan, Ion Panteli Stanciu, Florin Niculiu, Valentin Popa, H.H. Catargi si altii.

In cadrul sectiunii de arta plastica va supunem atentiei nume consacrate precum Octav Bancila, Iosif Rosembluth, Constantin Isachie Popescu, Casilda Miracovici, Eugen Craciun si altii.

Licitatia se incheie cu sectiunea de sculptura, invintandu-va sa vizionati lopere ale artistilor Alexandru Nastasoiu si nu in ultimul rand Nicolae Razvan Mincu.

O categorie aparte a licitatiei este atribuita lucrarilor dnei Ana Ruxandra Ilfoveanu , artist plastic cu influente remarcabile in arta contemporana romaneasca.

Expozitia va fi deschisa Sambata, 26 Noiembrie 2011, orele 11:00 - 18:00, Duminica, 27 Noiembrie 2011, orele 11:00 - 18:00, Luni, 28 Noiembrie 2011, orele 11:00 - 17:00, la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu.

Lucrarile pot fi vizualizate accesand www.monavissa.ro.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.