Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia numarul 128

BUCURESTI - 30 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Casa de Licitatie Monavissa va invita sa participati la licitatia de Duminica, 1 aprilie 2012, incepand cu ora 11 la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu

Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia numarul 128

Pentru sectiunea de arta contemporana va propunem lucrari ale artistilor precum: Traian Bradean , Augustin Costinescu , Radu Daranga , Nicolae Ambrozie, Ana Ruxandra Ilfoveanu , Constantin Daradici, Constantin Pacea, Vergil Cojocaru, Mihai Takacs, Dan Constantinescu, Teodor Vescu si altii.

Sectiunea de grafica cuprinde o serie de peisaje si portrete semnate de Alexandru Ciucurencu, Aurel Cojan , Aurel Jiquidi , Partog Vartanian , Michaela Eleutheriade, Octavian Penda, H.H. Catargi, Gheorghe Botan, Lena Constante, Misu Teisanu si altii.

La sectiunea de arta plastica va supunem atentiei pictori precum: Vasile Grigore , Samuel Mutzner , Aurel Baesu , Ion Popescu Negreni , Otto Briese , Stavru Tarasov si altii.

Expozitia este deschisa simbata, 31 martie 2012 intre orele 10 si 18.

Telefon 0752.278.346.

 

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/monavissa/casa-de-licitatie-monavissa-va-invita-la-licitatia-numarul-128