CASA DE LICITATII MONAVISSA

BUCURESTI - 19 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Casa de Licitatie Monavissa va invita sa participati la licitatia de Duminica, 23 Ianuarie 2011, incepand cu ora 11:30 la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu

Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa Vineri, 21 Ianuarie 2011 incepind cu ora 15.00 si Sambata, 22 Ianuarie 2011, incepand cu ora 10:00.

Va vom supune atentiei, astfel dupa cum v-am obisnuit, 111 carti privind arta plastica. Scopul acestei licitatii este completarea bibliografiei colectionarilor de arta.

Pentru iubitorii de arta plastica vor fi prezente lucrari ale artistilor contemporani precum Mihai Sarbulescu, Petru Velicu, Vladimir Setran, Viorel Marginean si altii.

De asemenea, vor fi prezente si nume cu rezonanta precum Alexandru Ciucurencu, Marcel Iancu, Ion Musceleanu, Sabin Balasa, Francisc Bartok, Rudolf Schweitzer Cumpana si altii.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.