LICITATIA CU NUMARUL 118 A CASEI MONAVISSA - 13 FEBRUARIE 2011

BUCURESTI - 9 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Social

Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa Vineri, 11 Februarie 2011 incepind cu ora 14.30 si Sambata, 12 Februarie 2011, incepand cu ora 10:00. Licitatia va avea loc Duminica, 13 Februarie, ora 11.30.

NICOLAE VERMONT - CUSATOREASA

NICOLAE VERMONT - CUSATOREASA

Astfel dupa cum v-am obisnuit, va supunem atentiei 111 carti privind arta plastica.

La sectiunea de carte aflata la Obiecte disponibile puteti vedea peste 200 de titluri, ce fac obiectul celei de-a doua licitatii online a Casei Monavissa.

Scopul acestor licitatii este completarea bibliografiei colectionarilor de arta.

La sectiunea de arta plastica lucrarea cea mai importanta este semnata Nicolae Vermont. Pe linga aceasta, vor fi expuse lucrari ale altor artisti de renume, precum Corneliu Michailescu, Jean Cheller, Otto Briese, Spiru Vergulescu, Ion Mirea, Stefan Dimitrescu, Mihai Cismaru si altii.

La sectiunea de grafica va supunem atentiei douasprezece lucrari semnate H. H. Catargi, dintre care doua figurind in catalogul H. H. Catargi (Alexadru Cebuc) la pozitiile 22 si 26.

Pentru iubitorii de arta plastica vor fi prezente lucrari ale artistilor contemporani precum: Ana Ruxandra Ilfoveanu, Paul Gherasim, Ausgutin Costinescu, Radu Daranga, Niocolae Blei, Constantin Daradici, Silviu Baias si altii.

Pentru mai multe informatii site-ul www.monavissa.ro va sta la dispozitie.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/monavissa/licitatia-cu-numarul-118-a-casei-monavissa-13-februarie-2011