Licitatie Casa Monavissa

BUCURESTI - 29 aprilie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Casa de Licitatie Monavissa va invita sa participati la licitatia de Duminica, 8 Mai 2011, incepand cu ora 11:30 la Muzeul Municipiului Bucuresti – Palatul Sutu

Camil Ressu - La marginea lanului

Camil Ressu - La marginea lanului

Pentru sectiunea de arta contemporana va propunem lucrari ale artistilor precum: Mihai Sarbulescu, Petre Velicu, Aurel Patrascu, Mihai Takacs, Paula Ribariu, Sorin Adam, Vasile Grigore, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Paul Gherasim si altii.

Sectiunea de grafica cuprinde o serie de peisaje si portrete semnate de Nicolae Tonitza, Alexandru Ciucurencu, Valentin Popa, Rudolf Schweitzer Cumpana, Stefan Popescu, Dumitru Dem Iordache, George Apostu, Marcel Chirnoaga.

“La marginea lanului”, lucrarea semnata de Camil Ressu incheie sectiunea de arta plastica, la care supunem atentiei pictori precum: Ion Alin Gheorghiu, Ion Pacea, Cicerone Popescu, Spiru Vergulescu, Spiru Chintila, Corneliu Mihailescu.

Expozitia premergatoare licitatiei va fi deschisa Vineri, 6 Mai 2011 incepind cu ora 15.00 si Sambata, 7 Mai 2011, incepand cu ora 10:00. Pentru mai multe informatii, site-ul www.monavissa.ro va sta la dispozitie.

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/monavissa/licitatie-casa-monavissa1