LICITATIE WANDA SACHELARIE VLADIMIRESCU

BUCURESTI - 4 aprilie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Avem onoarea de a va propune o licitatie bazata pe opera unui singur artist: Licitatia Wanda Sachelarie Vladimirescu - comemorarea unei mari artiste, de la a carei despartire se implinesc trei ani.

LICITATIE WANDA SACHELARIE VLADIMIRESCU

Casa de licitatie MONAVISSA vă propune de această dată o licitaţie bazată pe opera unui singur artist.

O premieră, care fără doar şi poate, va fi continuată, cel puţin în intenţia Casei de licitatie MONAVISSA.

Pentru a comemora o mare artistă, de la a cărei despărţire se împlinesc trei ani, Casa de licitatie MONAVISSA organizează o licitaţie cu lucrări ale Wandei Sachelarie Vladimirescu, o artistă care în peste şapte decenii de activitate a creat o operă diversă şi încă insuficient cercetată.

Tablourile Wandei Sachelarie Vladimirescu sunt lucrări de colecţie. Dacă nu v-aţi convins încă, vă veţi convinge. Timpul o va dovedi!

Vă aşteptăm Duminică, 10 Aprilie 2011, începând cu ora 11:30 la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Suţu.

Expoziţia premergatoare licitatiei va fi deschisă Vineri, 8 Aprilie 2011 începând cu ora 15:00 şi Sâmbătă, 9 Aprilie 2011 începând cu ora 10:00.

Echipa Monavissa

www.monavissa.ro

Despre Monavissa

Casa de Licitatie MONAVISSA si-a definit atitudinea, aceea de a sustine si de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern si transparenta procesului de vanzare - cumparare prin licitatie, de a efectua operativ transferul de proprietate in conditii de confidentialitate si de a face posibila circulatia in sistemul international.Subliniem rolul valorii obiectului de arta ca investitie si pentru aceasta desfasuram un program de evaluare si expertizare asigurat printr-o asistenta de specialitate acordata de profesionisti atestati de Ministerul Culturii si Cultelor si de personalitati din diverse domenii.