Gatta deschide un nou magazin in Sun Plaza

Timisoara - 28 februarie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

In data de 1 Martie se deschide al 23 - lea magazin Gatta in Romania si al 4 - lea in Bucuresti.

Reducere Gatta

Acest magazin Gatta din Centrul Comercial Sun Plaza este parte integranta dintr-un proiect mai amplu ce are in vedere deschiderea a inca doua magazine in Bucuresti si 3 in restul tarii in cursul anului 2013. Pe termen mediu, compania prognozeaza deschiderea a 5 magazine pe an pana in 2020

Sorin Pavel- Director Genereal

Marca Gatta este lider de piata in domeniul ciorapilor de dama. Venind cu colectii inovatoare, diversificate reuseste sa ofere o gama completa de produse, de la ciorapii clasici la cele mai provocatoare modele, de la ciorapul cu efect modelator la ciorapii pentru mirese, cu diverse compozitii, grosimi si texturi, de o calitate superioara. Toate acestea fac ca produsele Gatta sa-si castige o clientela fidela in Romania.

In intampinarea dorintelor clientelor, pagina de facebook Gatta Romania prezinta noile colectii, articolele best seller si concursuri cu premii, iar in viitorul apropiat se va lansa noul site si magazinul online.

Vineri, 01.03.2013, la ora 10.00, in Centrul Comercial Sun Plaza Bucuresti se va deschide al 23-lea magazin al retelei Gatta. Cu aceasta ocazie speciala, clientelor Gatta li se ofera o reducere promotionala de 20% la toate produsele din magazin.

Va asteptam in lumea magazinelor Gatta acolo unde ... ciorapii au personalitate!

Taguri: reduceregattafacebook gatta
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mondorom/gatta-deschide-un-nou-magazin-in-sun-plaza