www.K6.ro - Publicitate online

Craiova - 31 iulie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fii la curent cu ofertele K6 de publicitate si e-marketing! www.K6.ro este o Agentie de Publicitate Online, Marketing, Advertising & Promovare. Noi te putem ajuta prin a face Reclama Produselor sau Serviciilor tale.

Incepand cu 1 august 2007, K6 lanseaza noua platforma de promovare si publicitate online, venind in intampinarea tuturor celor interesati de campanii publicitare. Se lanseaza cea mai buna oferta publicitara de vara, punand accent pe promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor şi ideilor oferite de firme si magazine online.
Noi stim ca firmele nu trebuie să se limiteze la oferirea bunurilor si a servicilor de calitate. Ele trebuie să ii informeze pe consumatori în legătură cu avantajele acestora. K6 s-a gandit ca este necesar ca firmele să utilizeze în mod corespunzător instrumentele de promovare în masă ale publicităţii, promovării vânzărilor şi relaţiilor publice.
Ce inseamna publicitate online cu http://www.K6.ro ? Spatiu publicitar disponibil pe primele 50 de siteuri din Romania, preturi cu 70% mai mici, reclama targetata, hosting, domeniu si consultanta gratuita. Specialistii K6.ro vor lucra numai pentru tine, oferindu-ti pachete promotionale cu preturi si servicii de exceptie, sub pretul competitorilor. Eficacitatea si rezultatele in urma campaniei sunt maxime , pentru ca avem acorduri incheiate cu siteuri nise exact cu acelasi domeniu ca al clientului si reusim sa facem o targetare maxima deoarece avem la dispozitie detalii statistice, studii demografice, studii de caz, reclama fiind oferita in functie de cuvintele cheie si de categoria din care face parte siteul.
Am stabilit si un premiu de 500 euro pentru persoana care va reusi sa gaseasca o oferta mai buna ca a noastra.
Oferta de preturi K6 : CPM si CPC pornind de la 0,03 euro pe click.

Despre MondoSpirit

K6.ro este o companie ce ofera o paleta larga de servicii de Publicitate Online prin urmatoarele metode:

* Reclama sub forma de Bannere statice
* Reclama sub forma de Banner rotativ CPC
* Reclama sub forma de Banner rotativ CPM
* Reclama sub forma de Email
Director vanzari: Tiberiu Bazavan
Telefon: 0767.671.802
office@k6.ro