www.X6.ro – Distractia a Inceput!

Craiova - 7 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

La 1 aprilie 2007, Mondospirit va lansa portalul www.X6.ro, care inca de la inceput abordeaza un nou mod de prezentare si ofera solutii concrete pentru necesitatile unui utilizator de internet pretentios. X6.ro a fost creat cu scopul de a aduce o inovatie in domeniul portalurilor web.

Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor diverse solutii pentru petrecerea timpului liber online. Pe site veti gasi una din cele mai facile unelte de administrare a fotografiilor, permitand adaugarea simultana a mai multor poze, redimensionarea automata a acestora pentru vizualizare pe Internet.

X6.ro doreste sa devina lider in domeniul solutiilor virtuale ,evidentiinduse prin diversitatea multimedia a portalului , accentul fiind pus pe o interfata prietenoasa si mai usor de accesat.

X6.ro vine cu un concept inovator, si doreste sa devina un jucator important pe piata virtuala, astfel indeplinind cu succes misiunea Mondospirit, sub sloganul “Distractia a Inceput ! “, fiind un portal care se ingrijeste de timpul tau liber. Ne propunem sa avem o atitudine proactiva generata de o nevoie continua de noi resurse in domeniu.

Fondatorul, Tiberiu Bazavan, expert in promovare web dupa ce si-a ocupat ultimii 3 ani cu promovarea siteurilor in limba engleza, declara ca X6.ro va deveni in scurt timp un instrument aflat la indemana celor pasionati de tehnologie, gama de servicii fiind completata pe parcurs, iar in urmatorii 3 ani , se estimeaza ca X6.ro va devenii unul dintre cele mai mari portaluri romanesti.

Indiferent ca doriti un site pentru afacerea dumneavoastra sau doar un spatiu pentru a face schimb de impresii cu prietenii, indiferent ca vindeti sau cumparati ceva, ca aveti ceva de aratat lumii sau nu, acum puteti avea propriul dumneavoastra site pe care sa va expuneti ideile si conceptiile, produsele sau cerintele.

Printre siturile aduse de X6.ro, se numara: jocuri.x6.ro, bancuri.x6.ro, felicitari.x6.ro, toppoze.x6.ro, director.x6.ro, horoscop.x6.ro, poze.x6.ro, forum.x6.ro, masini.x6.ro, imobiliare.x6.ro si multe altele.

Fiind o firma specializata pe dezvoltarea aplicatiilor web, strategii de comunicare si marketing online, Mondospirit initial, a efectuat o analiza a celor mai mari portaluri romanesti si s-a observat ca toate contin abia 70% din numarul de domenii de interes cuprinse in X6.ro.

Ca si obiective care se doresc atinse , X6.ro se axeaza in special pe multimedia, obiecte grafice, poze, cresterea numarului de resurse pentru divertisment precum si diversificarea in domeniul afacerilor online.

Despre MondoSpirit

X6.ro porneste din start cu 64 domenii de activitate incluzand peste 20 domenii de activitate noi, fata de oricare alt portal romanesc independent, avand la baza experienta in domeniu si un bagaj de cunostinte de profil obtinute prin intermediul contactului cu afaceri online de succes de provenienta occidentala.
office@x6.ro
www.x6.ro
office@x6.ro