monsanto    

Comunicate de presa si evenimente pe tema monsanto

 • monsanto

  Bucuresti - 14 March 2018

  Comunicat de EAST FACTORY SRL

  ... monsanto România lansează un nou program de internship – Seamănă-ți succesul acum! – pentru studenții ce aprofundează cunoștințe legate de agricultură sau din domenii conexe acesteia. În parteneriat cu facultățile de profil, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: monsanto , octavian chihaia , mihaela vasile

  Vezi toate comunicatele de presa despre monsanto

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul monsanto.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la monsanto. Informatiile despre monsanto cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul monsanto, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la monsanto, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.