montignac    

Comunicate de presa si evenimente pe tema montignac

 • montignac

  Oradea, Bihor - 26 May 2010

  Comunicat de Russmedia Press

  ... montignac este arhicunoscut in toata lumea. Oricine vrea sa slabeasca sanatos si sa aibe un regim alimentar echilibrat stie ca in cartile lui Michel montignac va gasi o colectie impresionanta de retete si sfaturi care te vor ...     comunicatul de presa

 • montignac

  Bucuresti - 23 February 2011

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  ... montignac pentru femei", a celebrului nutritionist francez Michel ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: produse , carte , sanatate , nutriţie , montignac , dieta

 • Vezi toate evenimentele despre montignac

  Vezi toate comunicatele de presa despre montignac

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul montignac.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la montignac. Informatiile despre montignac cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul montignac, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la montignac, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.