Primul curs de moda in marketingul digital

BUCURESTI - 20 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Live site

Institutul de Marketing lanseaza primul curs de moda in marketing digital. Cursurile, organizate sub forma unor ateliere interactive cu multe exemple si studii de caz, sunt gandite pentru a-i ajuta cursantii sa inteleaga si sa foloseasca potentalul noilor tehnologii pentru a se vinde si promova mai eficient organizatiile sau brandurile pentru care lucreaza.

Primul curs de moda in marketingul digital
 “Haina face pe om! Tinuta care o poarta brandurile in marketing digital le poate impinge rapid si profitabil in fata , in plutonul celor fara maniere sau in lada cu vechituri." 

Oana Sav

Haina face pe om! Tinuta care o poarta brandurile in marketing digital le poate impinge rapid si profitabil in fata , in plutonul celor fara maniere sau in lada cu vechituri. Cei care inteleg trendul sunt propulsati rapid in top iar succesul financiar urmeaza. Vezi ,de pilda internationalizarea Innei ca vedeta pop: modele de  ascensiune si greseli.  Pe altii, alegerile proaste ii costa scump sau ii scot din piata. Sunt o multime de organizatii care pierd bani frumosi sau dispar pentru ca nu inteleg cum functioneaza online-ul si social media. ” – spune coordonatorul de cursuri si reprezentantul Oxford College of Marketing in Romania, Oana Sav.

Cursurile se adreseaza atat profesionistilor din marketing si comunicare care vor sa fie la zi cu un domeniu in schimbare accelerata cat si celor care lucreaza in domenii conexe cum ar fi vanzari, relatii cu clientii, administratie, secretariat si doresc sa intre in domeniu. Atelierele sunt utile insa si antreprenorilor, proprietarilor de afaceri mici si mijlocii care pot intelege mai bine logica si resorturile revolutiei digitale si pot gasi solutii concrete pentru promovare sau distributie. Primul atelier are loc joi, 23 mai la sediul Integral Programe Educationale din Piata Romana. Participarea la un workshop costa  150 RON + TVA, iar la ambele  200 + TVA  RON.