MORENI TV - O noua imagine. Aceleasi principii!

Moreni - 5 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

MORENI TV a lansat noua grila de programe

MORENI TV - O noua imagine. Aceleasi principii!

Postul de televiziune MORENI TV a lansat noua grila de programe. Un post de televiziune caruia ii pasa de telespectatorii lui. Informatia de care ai nevoie numai aici la MORENI TV!
O dată cu lansarea grilei de toamnă la MORENI TV telespectatorii vor putea urmări ÎN EXCLUSIVITATE pentru televiziunile din România (oricare ar fi ele!) emisiuni de divertisment cu Trupa de umor SPITALU’ 9 – deja câteva avanpremiere au fost prezentate pe post. ,,Este o realizare cu care ne mândrim şi cu care îi vom bucura pe telespectatorii noştri într-un serial de divertisment special - pentru că umorul s-a cam pierdut în România ultimilor ani. Şi, de ce să nu recunoaştem, e păcat... căci un zâmbet, uneori, face cât o mie de cuvinte!,, a declarat Adrian Stanga, directorul televiziunii.
,,Transmitem seriale, documentare, filme artistice fascinante (toate cu licenţe de difuzare public domain şi creative commons) şi programe speciale pentru copii (emisiuni realizate de copii pentru copii) în care vom include şi desene animate. De asemenea, o parte din vechile emisiuni vor reveni în grila de toamnă la MORENI TV cu elemente noi şi interesante. Avem şi multe emisiuni noi: Reporter indiscret, Poliţia în acţiune, Show-ul copiilor, Ediţie specială, Generaţia Plus, etc. Prezentatori noi, decoruri noi. Mergem pe acelaşi principiu: totul pentru telespectatorii noştrii (şi care nu sunt puţini la număr!). De aceea sloganul postului nostru de televiziune on-line este: PENTRU TINE!,, a mai precizat Adrian Stanga, directorul MORENI TV.

Despre MORENI TV

MORENI TV
office@morenitv.com
0788692439
office@morenitv.com