Atelier de pictura si creatie pentru copii, noiembrie 2012

BUCURESTI - 31 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

" Dumbrava de arta si creatie " lanseaza noi cursuri de pictura si creatie pentru copii. Te invităm într-un univers creativ si relaxant - unde te poţi juca si experimenta diverse tehnici: acuarela, acrilic, penita, creion, carbune, colaj. "Dumbrava de arta si creatie" este locul unde iti vei imbogati cunostinţele, creativitatea şi vei invăţa să priveşti cu sufletul lumea din jurul tau.

Din luna octombrie 2012, vei putea participa la cursurile de pictura si creatie pentru copii, cursuri organizate pe trei grupe de varsta intre 2 si 9 ani. Aceste cursuri se vor tine in mijlocul naturii (atat cat vremea ne va mai permite: in Bucuresti, in parcuri, in weekend - in poienite la munte sau la Snagov, Baneasa, etc. - depinde de tematica cursului.

Va asteptam pentru o experienta unica, in care natura se impleteste cu arta, cu cantece de copii si murmur de izvoare, cu multa voie buna dar si seriozitate!

frunze pictate

frunze pictate

"Dumbrava de arta si creatie" organizeaza din luna noiembrie cursurile de pictura si creatie pentru copii, in grupe de varsta cuprinse intre 2 si 9 ani:

Grupa "Exploratorilor" 2-4 ani - "Toamna", invatam sa pictam cu degetelele, sa combinam culori, sa aflam care sunt fructele si legumele toamnei, forma si culoarea lor. Cu ajutorul frunzelor uscate si a altor materiale din natura, pe care le descoperim impreuna, vom incerca sa construim diferite lucrari, adevarate "apodopere de arta"pentru parinti si bunici. Cost curs (toate materialele incluse) 150 ron/4 sedinte

Grupa "Artistilor" 4-6 ani - "Gradinita", invatam cum tinem pensula in manute, cum putem amesteca culorile si ce rezulta din ele, cum ne administram culorile si apa din pahar, apoi trecem la lucruri serioase si folosind tehnica culorilor pe baza de apa si a sarii vom ajunge la adevarate capodopere de arta! Cost curs 200 ron/5 sedinte (toate materialele incluse)

Grupa "Manutelor dibace" 6-9 ani - "Vacanta mare" - vom lucra cu pensule si culori pe baza de apa si acrilice, abordand diferite tehnici de pictura pe diverse suporturi - hartie, piatra, lemn; ne vom folosi imaginatia folosind toate materialele ce ne aduc aminte si ne ajuta sa recreem cel mai frumos moment/timp petrecut in vacanta mare. Fiecare copil va avea la sfarsit o lucrare personalizata. Cost curs 250 ron/ 5 sedinte (toate materialele incluse).

Coordonator proiect:
Oana Danzer.
Pentru alte informatii si inscrieri va rugam sa ne trimiteti un mail la dumbravadepictura@gmail.com sau telefon 0723397871

Despre "Dumbrava de Arta si Creatie"
"Dumbrava de Arta si Creatie" a luat nastere dintr-o dorinta profunda de a insufla copiilor nostri dragostea de natura, de arta, de frumos. Asadar, atat timp cat vremea ne permite ne luam sevaletele, paturicile si culorile in spinare si ne aranjam tabara de creatie in mijlocul naturii, in parcuri si poienite. Plecam in adevarate excursii, in cautare de materiale pentru proiectele dorite si odata gasite ne apucam de cantat si "framantat" idei colorate si care mai de care mai deosebite.