Atelier intensiv "MINI FABRICA de CRACIUN", 7-9 decembrie 2012

BUCURESTI - 29 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Atelier de creatie - felicitari, ornamente si decoratii de Craciun, cadouri pentru cei dragi

Atelier intensiv

Daca e iarna ... e alb!!! Si daca e alb afara, macar casa sa ne fie colorata!!! Globulete, decoratii pentru brad, decoratii pentru usa sau ghirlande, Mos Craciunei si ciorapei pentru cadouri ... 

Binenteles ca materialele preferate, de catre noi cei din Dumbrava, sunt materialele naturale - scortisoara, cafeaua, feliile de mar sau portocala/lamaie uscate, anasonul, balsa, lemnul si sisalul - cu care se obtine un efect de caldura, de sarbatoare la gura sobei cu arome minunate!!!

Din aceleasi materiale putem obtine ornamente pentru cadouri, legandu-le de funda care intregeste ambalajul, pentru masa festiva de Craciun, pe langa farfurii sau chiar  ca mici cadouri pentru invitati. Suporturi de lumanari sau de acadele ...

Asa ca DA! va invit din nou sa ne jucam!!! la modul cel mai serios si ... intensiv - avand in vedere ca vorbim de un weekend, mai exact weekend-ul 7-9 decembrie, in MINI FABRICA de CRACIUN!!! din "Dumbrava de Arta si Creatie"!!

Atelierul este deschis celor mari si mici si chiar foarte mici. Lucram impreuna si cu rabdare facem lucruri frumoase si cu suflet, de dus acasa cu bucurie si mandrie!

Noi pregatim ceaiul cald, merele aduse din livada de la Bughea, covrigeii si .... binenteles, materiale multe si diverse (rame lemn, sticla preparata pentru pictura, fructe uscate, panglici, globuri, etc).

Pret atelier pe 3 zile - 90 ron (sau 40 ron/zi). Va asteptam!!

Program: Vineri, de la ora 18:30-20:30. Sambata, de la ora 17:00- 19:30. Duminica, de la ora 11:30- 13:30.

Inscrieri pe dumbravadepictura@gmail.com sau telefonic la 0723397871 (Oana).

 

Despre Oana Danzer

"Dumbrava de arta si creatie" organizeaza cursuri de pictura si creatie pentru cei mici si cei mari - pe cat posibil, in mijlocul naturii. Preferam murmurul de izvor si fosnetul padurilor, linistii unei clase de scoala sau a atelierului de lucru.

Invatam sa iubim natura, sa o respectam si descoperim ca multe din elementele necesare crearii "capodoperelor" noastre, le gasim chiar acolo, in casa ei.