Mos Ion Roata SRL


Descrierea companiei Mos Ion Roata SRL

Despe Felt Bicycles
Felt Bicycles este un lider in producerea, proiectarea precum si distributia propriilor cadre, componente, accesorii si biciclete. Biroul din USA al companie se afla in Irvine, California iar sediul regional in Europa este situat in Edewecht, Germania. Felt Bicycles este un renumit brand mondial cu o distributie in peste 30 de tari ale lumii. Sportivii care au concurat pe bicicletele Felt au castigat numeroase competitii inclusiv campionate mondiale, jocuri olimpice, precum si alte competitii nationale si internationale.
Pentru mai multe informatii despre Felt Bicycles vizitati Felt online la adresele www.feltbicycles.com sau www.feltbmx.com.


Despre Mos Ion Roata
Showroom. Professional bike center. Café Cyclette
Mos Ion Roata este importatorul unic in Romania al renumitelor biciclete Felt oferind intreaga gama de biciclete Felt precum si componente sau accesorii.
Mos Ion Roata s-a nascut pe 16 Noiembrie 2009 din dragoste pentru sport, pentru ciclism, pentru efortul extrem al ciclistilor. Misiunea noastra este sa convingem familiile de romani ca sportul in general, ciclismul in particular, dragostea fata de natura, toate si fiecare in parte, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambitios si mai optimist. Pentru mai multe informatii accesati magazinul online la adresa www.mosionroata.ro.

Comunicate Mos Ion Roata SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Mos Ion Roata SRL.