Bicicletele FELT ce concureaza in Turul Frantei ajung pe piata romaneasca prin importatorul Mos Ion Roata

BUCURESTI - 2 aprilie 2010

Comunicat tip General in Sport

Din 1 aprilie noul showroom de biciclete FELT si Cafeneaua Cicilistor saluta venirea primaverii in Bucuresti

Bucuresti, 1 aprilie 2010 – Una dintre cele mai importante marci premium de biciclete din lume, FELT Bicycles, este prezenta de acum pe piata din Romania pentru a sustine sportul, performanta si, nu in ultimul rand, un stil de viata sanatos.
In noul show-room amplasat in Bucuresti, pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 15, importatorul Felt Bicycles va asteapta cu o gama variata de biciclete ce cuprinde in total 140 de modele pentru sezonul 2010 – de la biciclete pentru copii, city bike, BMX-uri, sau tip cruiser la biciclete performante de munte si de sosea.

“Am ales sa vindem FELT pentru ca am cautat în primul rând o bicicleta performanta cu care se alearga în Turul Frantei, o competitie etalon. Daca esti în Turul Frantei faci parte din elita iar noi vrem sa facilitam acest lucru pietei din Romania” declara Emil Bituleanu, administratorul Mos Ion Roata, importatorul Felt Bicycles din Romania.
Desi gama FELT cuprinde toate tipurile de biciclete, cu preturi de la cele mai rezonabile pâna la preturi pentru biciclete de top, misiunea Felt este una simpla: “de a crea, dezvolta si oferi cele mai bune biciclete din lume. Punct.”

In sprijinul performantei si al competitiei, Felt sponsorizeaza la nivel mondial 5 echipe si 15 atleti individuali, fie acestia cicilisti de sosea, mountain bike sau triatlon. Devotamentul celor de la FELT pentru a oferi tot ce e mai bun, prin cercetare, design sau tehnologie, esti chiar motivul pentru care cei mai buni ciclisti ai lumii aleg mereu FELT.
In spatele fiecarei biciclete Felt, sta maximizarea ultimelor tendinte tehnologice: furca aerodinamica Bayonet 2, suspensia Equilink sunt cateva din ultimele inovatii tehnologice de la FELT.

Aflat la evenimentul de lansare a marcii Felt pe piata din Romania, directorul regional pe Europa, Marc Schmiedke declara” Noi, cei de la FELT, suntem o echipa mica dar avem mult entuziasm, cu totii suntem pasionati de ciclism, si de aici vine succesul. Suntem o companie tanara sub acest brand si am ajuns pe o piata cu o cultura tanara a bicicletei insa vrem sa crestem impreuna”.

“Pe langa dorinta de a aduce in Romania una dintre cele mai bune marci la nivel mondial, am deschis acest magazin pentru a sprijini educatia in spiritul sportului, al naturii, al dragostei fata de lucruri simple. De aceea, dorim ca acest spatiu sa devina si un punct de plecare in diferite excursii pe bicicleta pentru familiile din Bucuresti sau grupuri de prieteni” adauga Emil Bituleanu.
Pe langa showroom si centrul de service, locatia cuprinde si o Cafenea a Ciclistilor, un loc de intalnire pentru iubitorii de ciclism, pentru proiectii de filme cicliste, un spatiu urban pentru toti cei care vor sa povesteasca si sa isi impartaseasca impresiii din turele lor pe bicicleta.

Experienta si creativitate. Viziune si devotament. Actiune si Entuziasm. Felt Bicycles prin noul showroom din Romania!

Despre Mos Ion Roata SRL

Despe Felt Bicycles
Felt Bicycles este un lider in producerea, proiectarea precum si distributia propriilor cadre, componente, accesorii si biciclete. Biroul din USA al companie se afla in Irvine, California iar sediul regional in Europa este situat in Edewecht, Germania. Felt Bicycles este un renumit brand mondial cu o distributie in peste 30 de tari ale lumii. Sportivii care au concurat pe bicicletele Felt au castigat numeroase competitii inclusiv campionate mondiale, jocuri olimpice, precum si alte competitii nationale si internationale.
Pentru mai multe informatii despre Felt Bicycles vizitati Felt online la adresele www.feltbicycles.com sau www.feltbmx.com.

Despre Mos Ion Roata
Showroom. Professional bike center. Café Cyclette
Mos Ion Roata este importatorul unic in Romania al renumitelor biciclete Felt oferind intreaga gama de biciclete Felt precum si componente sau accesorii.
Mos Ion Roata s-a nascut pe 16 Noiembrie 2009 din dragoste pentru sport, pentru ciclism, pentru efortul extrem al ciclistilor. Misiunea noastra este sa convingem familiile de romani ca sportul in general, ciclismul in particular, dragostea fata de natura, toate si fiecare in parte, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambitios si mai optimist. Pentru mai multe informatii accesati magazinul online la adresa www.mosionroata.ro.

Oana Soare
Tel. +40(0)740 166 791, E-mail: oana@mosionroata.ro
Mos Ion Roata SRL, unic importator Felt Bicycles in Romania

info@mosionroata.ro