Agility Summit | 24-25 Noiembrie 2020

BUCURESTI - 5 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Live site

Agility Summit aduce laolaltă online lideri de business cu viziune, manageri și change-makers în căutare de noi moduri de a-și servi clienții si a transforma organizațiile, într-o lume digitală în continuă schimbare.Pentru cei care doresc să-și crească adaptabilitatea în perioade impredictibile, Agility Summit aduce inspirație, studii de caz și exemple reale despre agilitate în practica de business, leadership adaptativ și schimbare organizațională.

Pe 24-25 Noiembrie, găsește inspirație în sesiunile prezentate de invitați din Europa, Singapore și SUA, ca Stephen Parry, Bjarte Bogsnes, Laura Powers, Olaf Lewitz, Sean Chiu, Linda Rising abordând teme precum:

Adaptive Business Leadership: Integrating bold vision and harsh realities
Beyond Budgeting - Business Agility in Practice
Changing the Future of Work - The Neurology of Leading Change
Innovation Resilience for Design Function
Busting Myths around Organizational Change

Ești interesat să participi online la acest eveniment internațional? Înscrie-te înainte de 12 noiembrie si beneficiază de discount-ul Early-Bird: https://agilitysummit.eu/registration/

Acest eveniment internațional este organizat de echipa Mozaic Works.

Mozaic Works oferă experiențe de învățare personalizate, de înaltă calitate, precum și programe de schimbare organizațională pentru a atinge agilitate în business, produse digitale de succes, exceleță tehnică, agile management și leadership.

Încă din 2008, Mozaic Works ghidează organizațiile în a naviga complexitatea agilității în mediul de business, având clienți în 15 țări din Europa și SUA.

Ca recunoștere internațională a expertizei și calității, Mozaic Works a fost premiată în topul companiilor de consultanță în domeniul agilității în 2020 prin votul C-level executives de către prestigioasa publicație CIO Applications Europe. Descoperă mai multe aici: https://mozaicworks.com.

Keynotes&Speakers

Keynotes&Speakers

Pentru cei care doresc să-și crească adaptabilitatea în perioade impredictibile, Agility Summit aduce inspirație, studii de caz și exemple reale despre agilitate în practica de business, leadership adaptativ și schimbare organizațională.

Pe 24-25 Noiembrie, găsește inspirație în sesiunile prezentate de invitați din Europa, Singapore și SUA, ca Stephen Parry, Bjarte Bogsnes, Laura Powers, Olaf Lewitz, Sean Chiu, Linda Rising abordând teme precum:

- Adaptive Business Leadership: Integrating bold vision and harsh realities

- Beyond Budgeting - Business Agility in Practice 

- Changing the Future of Work - The Neurology of Leading Change

- Innovation Resilience for Design Function

- Busting Myths around Organizational Change   

Ești interesat să participi online la acest eveniment internațional? Înscrie-te înainte de 12 noiembrie si beneficiază de discount-ul Early-Bird: https://agilitysummit.eu/registration/Acest eveniment internațional este organizat de echipa Mozaic Works. Mozaic Works oferă experiențe de învățare personalizate, de înaltă calitate, precum și programe de schimbare organizațională pentru a atinge agilitate în business, produse digitale de succes, exceleță tehnică, agile management și leadership.Încă din 2008, Mozaic Works ghidează organizațiile în a naviga complexitatea agilității în mediul de business, având clienți în 15 țări din Europa și SUA. Unul din punctele forte ale echipei este abilitatea acesteia de a-și ajuta clienții să depășească provocările pe calea agilității și să accelereze schimbarea.  Ca recunoștere internațională a expertizei și calității, Mozaic Works a fost premiată în topul companiilor de consultanță în domeniul agilității în 2020 prin votul C-level executives de către prestigioasa publicație CIO Applications Europe. Descoperă mai multe aici: https://mozaicworks.com.