Cursuri publice cu Mosaic Works

BUCURESTI - 22 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Mosaic Works oferă soluţii Agile și Lean pentru software de calitate şi excelenţă în afaceri

Agile și Lean oferă o filozofie pe baza căreia se pot construi modele de organizare a echipelor, care dau rezultate în întreaga lume. Puterea acestui mod de gândire este crearea unei culturi care duce la excelență atât în organizarea internă, cât și în produsele pe care le construim pentru a răspunde nevoilor reale ale clienților și utilizatorilor.

Maria Diaconu, coach Agile & Lean, Mosaic Works

Mosaic Works este o firmă specializată în îmbunătăţirea organizării şi calităţii proiectelor software şi creşterea eficienţei echipelor dezvoltatoare de software.

Din sezonul de cursuri publice din aceasta toamnă, mai avem 4 cursuri tehnice, care vor fi susţinute de JB Rainsberger si Alexandru Bolboacă

* Alexandru Bolboacă este un dezvoltator de software cu mare experienţă, team leader, technical lead, project manager, software architect, consultant independent, technical coach si technical trainer.

* J.B. (Joe) Rainsberger este cunoscut în special pentru contribuţia sa valoroasă la dezvoltarea agile, pentru care a şi primit, în anul 2005, premiul de onoare din partea comunităţii agile, numit Gordon Pask Award. Expert în a livra software de succes, el scrie, predă şi susţine faptul că a livra software de valoare este important dar nu şi suficient.

1. Alexandru Bolboaca - "Dealing with legacy code", 29-30 Noiembrie, Bucuresti

Îţi este teamă să schimbi codul din secţiuni ale aplicaţiei tale? Există zone de care nu trebuie să se atingă nimeni? Te înspăimantă gândul de a repara bug-uri, deoarece codul e criptic şi are multe efecte secundare? Iar atunci când tocmai ai reparat un bug, încă 10 alte bug-uri noi apar în aceeaşi zonă?

Vestea bună este că poţi face astfel încât codul să nu îţi mai dea de furcă nici ţie, nici altora, niciodată. Si acest curs te va învăţa cum să procedezi.

Temele principale ale cursului sunt: testing si refactoring incremental, dependency injection, şi multe alte tool-uri care te ajută să salvezi codul legacy.

În afara cursului de 2 zile, aveţi posibilitatea să optaţi pentru 1 zi suplimentară de coaching cu Alex, care va găsi împreună cu voi soluţii pentru nevoile specifice în cadrul companiei.

2. JB Rainsberger - "Product Sashimi", 5 Decembrie, Bucuresti

Cu Product Sashimi veţi învăţa cum să faceţi faţă pretenţiilor mereu crescânde ale clienţilor. Ca om de afaceri care are deja o idee despre produs, sau ca programator care se luptă cu termene de livrare nerealiste, cursul vă va ajuta să le oferiţi clienţilor mai multă valoare într-un timp mai scurt.

Cui se adresează: team leaderi, development manageri, agile coach-i, scrum masters, project manageri, product owners, dezvoltatori şi testeri, precum şi managementul de top.

3. JB Rainsberger - "World's Best Intro to TDD", 6 Decembrie, Bucuresti

În afară de prezentarea elementelor fundamentale de TDD, prin World’s Best Intro to TDD, unul dintre cei mai faimoşi practicieni ai TDD-ului vă va dezvălui câteva secrete ale proiectării modulare. În cadrul cursului veţi afla tehnici de proiectare incrementală de software prin test-driven development.

4. JB Rainsberger - "Agile Design Beyond the Basics", 7-8 Decembrie, Bucuresti

Cu Agile Design Beyond the Basics veţi face un pas înainte în TDD, prin practicarea test-driven development ca tehnică de învăţare pentru o proiectare de succes. Dacă aţi început prin a scrie teste cu intenţia de a reduce defectele, cursul de faţă vă va ajuta să vă perfectionaţi această deprindere, iar sistemele pe care le veţi proiecta nu vor necesita rescriere completă la fiecare doi ani.

Cui se adresează: dezvoltatori de software.

Mai multe detalii aici

În cazul în care aceste cursuri publice sunt de interes pentru tine/colegii tăi sau echipa dezvoltatoare de software a companiei îşi doreste un workshop in-house adaptat pe nevoile ei, te rog să ne contactezi. MosaicWorks se va bucura să te sprijine şi să răspundă la nevoile tale şi/sau ale companiei.

Taguri: leanMosaic WorksAgileScrumKanbanTDDUnit Testing
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mosaic-works/cursuri-publice-cu-mosaic-works