Open Agile Iași 2012 - a patra ediţie în România. Soluţii Agile și Lean pentru software de calitate şi excelenţă în afaceri.

BUCURESTI - 4 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C

OpenAgile a fost un eveniment de succes cu peste 85 de participanţi și 6 vorbitori. Sub titlul Agile & Lean: What we’ve learned, a patra ediţie OpenAgile a adus împreună practicieni Agile și Lean de renume internaţional, care au dezvăluit soluţiile găsite de-a lungul timpului pentru a-şi îmbunătăţi productivitatea şi calitatea produselor software.

VORBITORII care au susţinut prezentări la conferinţă au fost:

Andrea Provaglio “The Beating Heart of Agile”

Alexandru Bolboacă “Unit Testing from the Trenches”

Stefan Bargaoanu “Agile Adoption Patterns”

Ionel Condor “Lessons Learned in Agile Career Development”

Carmen Munteanu “Agile & Lean: What I’ve Learned”

Conferința OpenAgile a avut loc în 31 martie 2012, în Iași, la Hotelul Ramada și a oferit șansa participanților să discute cu speakeri internaționali, lideri în IT software și mod de organizare, dezvoltatori, testeri și manageri pasionați de ceea ce fac. În sesiunea Open Space au fost propuse și dezbătute 10 teme de discuţie. Două dintre topicuri sunt: Agile measurements și Scrum of Scrums (issues).

SCOPUL conferinţei a fost ca fiecare participant să impartaseasca lectiile invatate de-a lungul carierei lor si sa descopere in acelasi timp tehnici eficiente, pe care să le poate aplica imediat în propriul proiect sau în cadrul companiei, pentru rezultate cât mai bune. Organizarea celei de-a patra ediţii a OpenAgile în România ne-a adus satisfacţii imense:

Am avut un grup de vorbitori extraordinari şi un public isteţ care a ştiut să profite la maxim de experienţa invitaţilor noştri; participanţii s-au implicat in discuţii iar vorbitorii au apreciat entuziasmul și implicarea audienţei; Subiecte variate au fost discutate in timpul sesiunilor - prezentări, open space si Q&A iar participanţii au apreciat faptul că toate sesiunile s-au bazat pe experienţe reale și au răspuns la problemele și intrebările fiecaruia; Reacţiile au fost pozitive, atât pentru conţinut, cât și pentru organizare.

POZE de la conferinţa OpenAgile 2011 puteţi accesa la link-urile:

PARTICIPANTI

Conferinţa are loc anual și se adresează în principal industriei software din România, inclusiv integratorilor şi proiectelor de mentenanţă software: factori de decizie, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem, precum şi tuturor celor interesaţi de IT&C. Sunt bineveniţi şi clienţi ai companiilor de software care doresc să înţeleagă domeniul pentru o colaborare mai bună cu furnizorii lor, precum şi profesori, personal academic sau membri ai mass-media.

Adiacent conferinţei, Andrea Provaglio şi-a împărtăşit experienţa privind diverse practici și tehnici de interacţiune și comunicare într-o organizaţie Agile în cadrul unui workshop care a avut loc în Timisoara, 29-30 martie.

SPONSORI SI PARTENERI MEDIA

Le mulţumim sponsorilor pentru contribuţia adusa în organizarea conferinţei:

Endava (www.endava.com)

Pentalog (www.pentalog.ro)

FITS (www.fits.ro)

Mozaic Works (www.mozaicworks.com)

De asemenea, le mulţumim partenerilor noştri pentru sprijinul adus în promovarea conferinţei:

CodeCamp (www.codecamp.ro), Calendar Evenimente (www.calendarevenimente.ro), @nis (www.anis.ro), ARIES (www.aries.ro), Methods & Tools (www.methodsandtools.com), HIT (www.hit.ro), LEVEL Online (www.level.ro), computer blog (www.computerblog.ro), avocatnet.ro (www.avocatnet.ro), joobs (www.joobs.ro), how to web (blog.how-to-web.net), BUNA ZIUA IASI (www.bzi.ro), LUCREZINIT (www.lucrez.in/IT/home.php), newsiasi (www.newsiasi.ro), A.P.E.C. (www.cunoastere.org), trafic (www.trafic.ro), itstiri.ro (www.itstiri.ro), FLACARA IASULUI (www.flacarais.ro), PCMHZ (), balaur.ro (www.balaur.ro), MEDIALOOK (www.medialook.ro), COMUNICATE DE PRESA (www.comunicatedepresa.ro), ITC MEDIA (www.itcmedia.info), ARHIPELAGO (www.arhipelago.ro), Geekmeet (www.geekmeet.ro), blogu.lu (www.blogu.lu)

DESPRE OPEN AGILE ROMANIA:

Conferinţa este organizată de AgileWorks (www.agileworks.ro), comunitatea Agile din România şi Mozaic Works (www.mozaicworks.com), firmă specializată în îmbunătăţirea organizării şi calităţii proiectelor software şi creşterea eficienţei echipelor dezvoltatoare de software.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul conferinţei www.openagile.ro.

COORDONATOR OPEN AGILE SI CONTACT:

Nicoleta Pirvan - nicoleta.pirvan@mozaicworks.com

Taguri: leanAgileScrumopen agilemozaic works
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mosaic-works/open-agile-iai-2012-a-patra-ediie-n-romnia-soluii-agile-i-lean-pentru-software-de-calitate-i-excelen-n-afaceri-