Atelier de nutritie Hrana Sanatoasa pentru Familia Ta! cu dr. Mihaela Bilic si MotherHood Center

BUCURESTI - 20 iulie 2011

Comunicat tip General in Sanatate

Pornind de la ideea ca mancam mai mult decat are nevoie organismul nostru si ca ne miscam mult mai putin, dr. Mihaela Bilic si MotherHood Center ii invita pe toti cei preocupati de sanatate si alimentatie echilibrata la atelierul de nutritie Hrana Sanatoasa pentru Familia Ta!

Atelier de nutritie Hrana Sanatoasa pentru Familia Ta! cu dr. Mihaela Bilic si MotherHood Center
  Cea mai mare parte din alimentele cu care ne hranim astazi nu reprezinta mancare, iar felul in care le consumam – in masina, in fata televizorului sau a calculatorului, nu inseamna chiar a manca. Incepand cu varsta de 1 an, copiii stau la masa si mananca ce mancam si noi, parinții. Ii hrănim inca de mici cu multa sare, zahar, cu prajeli si grasimi incat mancarea sanatoasa ajunge repede sa li se para fada. 

Camelia Chetu - Coord. MotherHood Center

     Tot mai multi copii si aduti dezvolta afectiuni direct dependente de o alimentatie necorespunzatoare. Obezitate, diabet de tip II, boli cardiovasculare, gastrita sunt numai cateva dintre ele. Desi, solicitarea unei consultatii medicale este adesea tardiva, de obicei in jurul pubertatii, inceputul acestor afectiuni este precoce, in primii ani de viata. Dr. Mihaela Bilic – medic nutritionist si MotherHood Center ii invita la atelierul de nutritie - Hrana Sanatoasa pentru Familia Ta! pe toti cei preocupati sa manance sanatos doamne – gravide, mamici, bunici, domni si adolescenti.

     Atelierul Hrana Sanatoasa pentru Familia Ta! este organizat de MotherHood Center – centru de educatie prenatala si postnatala din Bucuresti, pentru care sanatatea reprezinta cea mai frumoasa stare! ˮCea mai mare parte din alimentele cu care ne hranim astazi nu reprezinta mancare, iar felul in care le consumam – in masina, in fata televizorului sau a calculatorului, nu inseamna chiar a manca. Incepand cu varsta de 1 an, copiii stau la masa si mananca ce mancam si noi, parinții. Ii hrănim inca de mici cu multa sare, zahar, cu prajeli  si grasimi incat mancarea sanatoasa ajunge repede sa li se para fadaˮ, afirma Camelia Chetu – coordonatoarea centrului.

     Pentru ca a ne hrani sanatos presupune educatie, motivatie si perseverenta, atelierul va fi tinut de catre dr. Mihaela Bilic – medic nutritionist renumit pentru pasiunea cu care se implica in promovarea alimentatiei sanatoase pentru intreaga familie. Atelierul va fi unul exclusivist, tinut in grup restrans (maxim 30 persoane) si configurat a se desfasura intr-o maniera interactiva, concreta si practica. Participantii vor afla totul despre meniurile perfecte, calitatile nutritionale ale alimentelor, pericolele alimentare, descifrarea limbajului abscons al etichetelor produselor alimentare, realizarea portiilor ideale de mancare etc.

     Evenimentul va avea loc Sambata 30 Iulie 2011, orele 10:00-14:00, la Readers Cafe, in incinta Metropolis Center din Bld. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Bucuresti.

Cost: 250 lei/ persoana, 400 lei/ cuplu.

Inscrierile se fac la telefon 0721.608.096 sau email: office@motherhood.ro.

Data limita inscrieri: 27 iulie 2011, orele 18:00

     Dr. Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicina Generala Carol Davila din Bucuresti, urmand ulterior rezidentiatul la sectia de diabet si boli de nutritie, cu numeroase stagii internationale de specializare profesionala. Este autoarea cartii ˮTraiesc, deci ma abtinˮ, care desi este pe piata de 2 ani se afla in top 10 carti vandute, cu peste 100.000 exemplare vandute. In toamna acestui an, va lansa un nou volum, „Sanatatea are gust. Secrete alimentare pentru intreaga familie“, care se anunta a fi un succes mai mare decat precedentul. Ea este cea care a reusit sa le aduca pe Mihaela Radulescu, Andreea Berecleanu sau Paula Seling la o formă de invidiat imediat.

Despre Creative Children

Centru de pregatire si educatie prenatala si postnatala: Cursuri de Pregatire pentru Nastere - Lamaze, Cursuri de Puericultura - Ingrijirea Nou-Nascutului si Sugarului, Cursuri de Prim Ajutor pentru Copii, Ateliere de Alimentatie Sanatoasa, Ateliere de Psihologie si Dezvoltare personala, Gimnastica Gravidei, Masaj Prenatal, Gimnastica Bebelusului (Kinetoterapie Bebelusului).