Motor Presse Romania

Motor Presse Romania


Descrierea companiei Motor Presse Romania

Despre “auto motor şi sport”

Conform datelor de audienţă furnizate de Studiul Naţional de Audientă (SNA), în ultimele patru valuri, “auto motor şi sport’’ (ams) este cea mai puternică revistă lunară pentru bărbaţi din România. Cu 336.000 cititori/ediţie, depăşeste nu doar orice competitor din segmentul auto, ci si lunarele mai generaliste, de lifestyle, adresate bărbaţilor.

Despre Motor-Presse România
Motor-Presse România este unul dintre principalele grupuri editoriale ale revistelor de interes special din România. Compania deţine un portofoliu bine determinat de titluri pe sectorul auto-moto, prin “auto motor şi sport”, “UNIVERS MOTO”, “lastauto omnibus”. Motor-Presse România publică, de asemenea, şi revista de popularizare a ştiinţei “GEO”. Cu targetul şi politica editorială internaţională adaptate perfect cititorilor români, Motor-Presse România reuşeste să ofere reviste de înaltă calitate atât cititorilor, cât şi clienţilor de publicitate.

Motor-Presse International / Motor-Presse Stuttgart
Motor-Presse Stuttgart este unul dintre principalele grupuri editoriale ale revistelor de interes, cu activitate în 16 ţări. Grupul publică “auto motor und sport”, “MOTORRAD”, “connect”, “Men's Health”, “Mountain Bike” şi multe alte reviste cu subiecte cum ar fi autovehicule, electronice, telecomunicaţii, lifestyle, sport si recreere. Grupul publică mai mult de 150 de titluri distincte la nivel global. Venitul companiei Motor-Presse Stuttgart s-a ridicat la 360 de milioane de euro în 2007, 46% din sumă provenind din vanzările internaţionale. Acţionariatul Motor-Presse Stuttgart este compania de editare si tipărire Gruner + Jahr, cel mai mare editor de reviste european. Gruner + Jahr editează peste 285 de reviste şi ziare, însoţite de variante web, în 20 de ţări.

Comunicate Motor Presse Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Motor Presse Romania.