Auto Catalog 2005

BUCURESTI - 9 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista "auto motor si sport" a relansat in Romania, la jumatatea lunii octombrie, celebrul si apreciatul catalog auto, care se editeaza in mai mult de 40 de tari ale lumii, intr-un tiraj de cateva milioane de exemplare.

Auto Catalog 2005

Auto Catalog 2005 este editat de cea mai omogena echipa de jurnalisti auto din tara noastra, redactorii de la revista "auto motor si sport", contine peste 300 de pagini color, fiind un produs premium destinat pasionatilor de masini, celor care vor sa-si imbunatateasca cunostiintele despre autoturisme, dar in acelasi timp este si un ghid util pentru orice potential cumparator.
Cu siguranta multi isi amintesc de "Auto Catalogul" concernului Motor Presse editat si in Romania intre anii 1996 si 1999, catalog care a fost lansat in Germania acum mai bine de 40 de ani. Fata de acea perioada, "Auto Catalogul" a suferit numeroase imbunatatiri: s-a adoptat un nou stil al designului, mai dinamic si mai atractiv, cu fotografii mari, cu un rezumat al principalelor noutati si cu cateva aprecieri privind modelele cele mai importante. De asemenea, in partea introductiva a catalogului se prezinta principalele prototipuri expuse la saloanele auto in ultimul timp.
Editia 2005 a "Auto Catalogului" cuprinde peste 2.000 de modele din toata lumea, una din tintele acestui catalog fiind sa ofere o imagine de ansamblu a producatorilor de automobile de pe intreg mapamondul. Un alt punct forte al catalogului este prezentarea pe cat posibil a tuturor noutatilor la zi, fiind incluse aproape toate modelele noi ce au fost prezentate de constructori la Salonul de la Paris din acest an, deoarece majoritatea acestor modele vor fi lansate in aceasta toamna sau la inceputul anului viitor si in Romania.
Un alt aspect important este prezentarea foarte detaliata, pe cateva zeci de pagini, a datelor tehnice ale celor 2.000 de modele. Nu au fost uitati nici tunerii si nici producatorii de serie mica, in partea de final a catalogului fiind expuse peste 100 de modele exotice. Tot pentru o informare cat mai completa, sunt prezentate si preturile celor mai importante modele oferite pe piata romaneasca si adresele importatorilor de automobile si echipamente auto.
Auto Catalog 2005 este distribuit in toata tara cu si fara CD-ul multimedia, varianta catalogului in format digital.
Mai multe informatii puteti afla accesand adresa web www.auto-motor-si-sport.ro.

Va dorim o lectura placuta!

Echipa "auto motor si sport"

Despre Motor Presse Romania

Grupul Motor Presse Romania editeaza publicatii specializate din domeniul auto-moto: "auto motor si sport", "Univers Moto", "Auto Catalog" si "Off-Road".

Toate produsele grupului sunt destinate pe de o parte fanilor, iar pe de alta parte, dar in egala masura, ofera servicii profesioniste de asistenta pentru potentialii cumparatori aflati in procesul decizional de cumparare.

"auto motor si sport" este o revista premium, full color, cu frecventa lunara de aparitie si distribuita la nivel national. Revista "auto motor si sport" este publicatia auto numarul 1 in Romania, avand 220.000 de cititori per editie, dublu fata de al doilea concurent, conform Studiului National de Audienta, livrarea iulie 2003 - iulie 2004.Dorin Marinescu
+4021 232.98.74
dorin.marinescu@motorpresse.ro