Vanzari de 40 milioane Euro la Motoractive in jumatate de an

BUCURESTI - 18 iulie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Motoractive Leasing a obtinut cele mai bune rezultate in cei 7 ani de activitate, inregistrand in primele 6 luni ale anului 2005 un volum de vanzari de 40 milioane Euro ( cu 48% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut).

Activele totale detinute de firma au ajuns in iunie la 77 milioane Euro si capitalurile proprii la 11.6 milioane Euro, Motoractive fiind una din companiile de leasing cu cele mai solide capitalizari din Romania. Profitul net aferent primului semestru al acestui an este de 1.8 milioane Euro, calculat conform standardelor internationale de contabilitate.

"Estimam pentru sfarsitul acestui an un volum de vanzari de 82 milioane Euro. Evolutia s-a datorat in principal cresterii accentuate a vanzarilor de autovehicule dar si lansarii de noi oferte speciale de finantare si adaptarea serviciilor de finantare la conditiile pietei. Intentionam sa dezvoltam in continuare activitatea prin lansarea de noi produse financiare adaptate la cerintele clientilor nostri" - a declarat directorul executiv al companiei, dna Felicia Relenschi.

Numarul contractelor incheiate de Motoractive in primul semestru a fost de 3000, ridicand numarul total de bunuri finantate la peste 12.000, cu o valoare totala de peste 150 milioane Euro in cei 7 ani de activitate.

Despre Motoractive SA

De la flote de peste 400 de masini la achizitii individuale, compania finanteaza achizitia oricarei marci sau mix de marci si modele de autovehicule sau echipamente pentru diverse industrii.
Portofoliul Motoractive include atat persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii cat si companii multinationale.
Infiintata in 1998, Motoractive este subsidiara grupului Leasemart Holding BV (Olanda), al caui capital social este detinut de Fondul Romano - American pentru Investitii (FRAI) - 80% si de DEG Deutsche Investitions - und Entwicklungsgesellschaft GmbH - 20%.
Copaceanu Cristina
Coordonator marketing
Motoractive
Tel: 318.88.22/0724.313.204