Educație pentru succes

BUCURESTI - 15 martie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Gáspár György, Ana Maria Brânză, Vlad Voiculescu și Oana Moraru vorbesc la evenimentul Educare – educație pentru succes despre cum să îți educi copilul pentru performanță, succes și o viață împlinită. 50% din valoarea biletelor se redirecționează către MagiCAMP.

Educatie pentru succes

Educatie pentru succes

București, 15 martie 2019  –  85% dintre joburile care vor exista în 2030 nu s-au inventat încă!* Atunci când inteligența artificială avansează în ritm alert, când mașinile din ce în ce mai performante preiau joburi făcute cândva doar de oameni, cultivarea inteligenței emoționale și a empatiei este mai importantă decât oricând.

 

Pe 6 aprilie, la Educare – Educație pentru succes, 4 invitați de top – Gáspár György (psiholog, autor, omul care a pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia), Ana Maria Brânză (multiplă campioană la spadă), Vlad Voiculescu (fost Ministru al Sănătății și inițiator al proiectelor sociale MagiCAMP, MagicHOME, Rețeaua Citostaticelor) și Oana Moraru (consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon) – vorbesc despre cum să îți educi copilul pentru performanță, succes și o viață împlinită.

 

Evenimentul are loc între orele 10-14.30, la hotel Sheraton, sala Platinum, iar biletele pot fi achiziționate prin formularul http://bit.ly/2EBhZHn. Educare – Educație pentru succes va fi transmis în direct și online. 50% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul evenimentului, MagiCAMP organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să își regăsească încrederea și copilăria.

 

Simpla acumulare de cunoștințe nu mai este suficientă pentru a pregăti noile generații pentru viitor. Iar comunicarea, creativitatea și colaborarea nu mai sunt doar ”materii opționale” în educația copiilor noștri. Cei patru speakeri la eveniment, lideri în domeniile lor de activitate, împărtășesc viziunea lor despre succes și cum putem pregăti noile generații pentru viitor.


Moderatorul evenimentului este Alex Zamfir, realizatorul emisiunii "Tati in dialog" de la Itsy Bitsy și blogger la Cel Mai Bun Tată.

 

Detalii despre program pe pagina de facebook a evenimentului .

Educare – Educație pentru succes este un eveniment Mozaic Media. Agenția a organizat în ultimii trei ani evenimente de amploare și conferințe cu o largă participare pe teme legate de parenting, educație financiară pentru copii, dezvoltare personală și relații.

Contact: Cosmin Galeriu, Events Coordinator ǀ 0787.686.999  cosmin.galeriu@mozaicmedia.ro

 

 

***

*Conform unui raport realizat de Dell Technologies și Institute for the Future (IFTF), în 2017, cu ajutorul unui panel de 20 de experți în mediul academic, tehnologic și de afaceri.