Reparatii televizoare

BUCURESTI - 11 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Mozy Service electronice este o companie cu sediul in Bragadiru, specializată in asigurarea serviciilor de reparatii televizoare la domiciliul clientului, oriunde in Bucuresti si judetul Ilfov

Reparatii televizoare

Reparatii televizoare

Conform datelor Institutului Național de Statistica, televizorul este echipamentul electronic cu cea mai mare prezenta în casele romanilor. Totodata, piața de televizoare din romania este într-o continua creștere, la fel și consumul de media.

În aceste condiții, nu este de mirare ca exista un numar foarte mare de televizoare care se defecteaza și care au nevoie de reparații.

Mozy Service Electronice vine în ajutorul persoanelor cărora li s-a defectat televizorul și asigura servicii de reparații televizoare la domiciliul clientului, remediind pe loc o gama larga de defecte precum inlocuirea ledurilor la televizoarele cu led, reparatia televizoarelor care au probleme cu alimentarea și nu mai pornesc, reparația televizoarelor smart etc.

La Mozy Service Electronice asiguram service tv pentru o gama larga de televizoare precum televizoare LED, televizoare LCD, televizoare tip Plasma și chiar vechile televizoare cu tub cineoscop. Totodată, asiguram reparații televizoare pentru o gama larga de marci comercializate pe piața romaneasca de profil. Dintre acestea mentionam ca asiguram: reparatii televizoare samsung, reparatii televizoare LG, reparatii televizoare Horizon, reparatii televizoare Toshiba etc.

Un alt avantaj pe care il veti avea daca veti apela sa noi este faptul ca Mozy Service Electronice nu efectueaza doar reparatii televizoare in Bragadiru (acolo unde are sediul) ci se deplaseaza oriunde in Bucuresti si in Judetul Ilfov, fara a percepe vreo taxa de deplasare si constatare. Spre deosebire de ceilalti depanatori tv, noi nu luam niciun ban daca nu va reparam televizorul. Acest aspect ne face sa fim foarte seriosi in ceea ce priveste onorarea obligatiilor si totodata ne motiveaza sa aplicam un sistem de management cat mai performant pentru a obtine rezultate cat mai bune pentru compania noastra. De asemenea, acordam o garantie de sase luni pentru fiecare defect reparat, sens in care folosim numai componente originale, de cea mai inalta calitate.

Totodata am tratat cu deosebita seriozitate actuala pandemie, sens in care fiecare depanator tv din cadrul Mozy Service Electronice este testat anti covid si este echipat cu masca, dezinfectant de maini si botosi de unica folosinta. De asemenea, acestuia i se ia temperatura in fiecare dimineata si in fiecare seara pentru a ne asigura ca totul este in regula.

Daca aveti un televizor defect pe care doriti sa il reparati, apelati cu incredere la Mozy Service Electronice si va garantam ca nu veti regreta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mozy-service-electronice/reparatii-televizoare1