Mozzafiato Ristorante & Lounge te invită la petrecerea anului: Mozafiesta 2023!

BUCURESTI - 19 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Mozzafiato Ristorante & Lounge te invită să petreci Revelionul alături de ei și să te bucuri de un răsfăț culinar deosebit, înconjurat de o atmosferă elegantă, muzică italienească și momente artistice speciale.

mozzafiato NYE

Mozafiesta 2023 îți alintă simțurile cu un meniu deluxe bazat pe preparate mediteraneene cu 9 tipuri de starters, 2 feluri principale și un desert fermecător marca Mozzafiato, toate acompaniate de un meniu de băuturi gândite în armonie cu întreaga petrecere, culminând cu valuri de șampanie la trecerea dintre ani.

Printre vedetele serii se numără preparate luxuriante precum bomboană de rață cu piure cu trufe și sos demiglace cu caramel sărat, mușchiuleț de vită umplut cu duxelle de ciuperci, baby calamari umpluți cu creveți, vitello tonnato și caviar, ceviche Saint Jacque cu mango, carpaccio de caracatiță și baby spinach sau carpaccio de ton cu trufe.

Mozafiesta va vibra în acordurile fine ale spectacolului de muzică live cu Giorgio Ciabattoni, împreună cu momente artistice surpriză alese pentru a da viață petrecerii de Revelion.

Participarea este permisă pe bază de rezervare la Mozzafiato Ristorante & Lounge, Calea Floreasca 133, București.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mozzafiato-ro/mozzafiato-ristorante-lounge-te-invita-la-petrecerea-anului-mozafiesta-2023