Incepe Premier League! Avem 3 candidate la titlu? Sau e prea devreme sa o luam pe Chelsea in calcul?

BUCURESTI - 11 septembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Liverpool i-a transferat pe Konstantinos Tsimikas, iar cei de la Manchester City i-au luat pe Ferran Torres si pe Ake, desi l-au dorit intens pe Messi.

.

.

Liverpool l-a transferat pe Konstantinos Tsimikas, iar cei de la Manchester City i-au luat pe Ferran Torres si pe Ake, desi l-au dorit intens pe Messi. 

Cei mai activi pe piata transferurilor au fost fara indoiala cei de la Chelsea, club ce i-a transferat pe Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Tiago Silva sau Ziyech. Se pare ca Frank Lampard va avea un lot cu care sa se lupte la titlu sezonul ce incepe in acest weekend.

Judecand dupa cotele celor de la Mozzart pentru pozitiile in clasament la sfarsitul sezonului in Premier League , se pare ca Chelsea e destul de departe de cele doua favorite. Principala favorita este Manchester City, cu o cota de 1,75, in timp de Liverpool are cota 3 pentru a castiga al doilea titlu consecutiv.

Manchester United ar putea fi supriza din acest sezon, avand o cota de 17, in timp ce echipa lui Mourinho, Tottenham, are cota 50 sa se impuna la final.

Sezonul este deschis de meciul Fulham – Arsenal, sambata de la ora 14:30, in timp ce Liverpool joaca pe teren propriu cu Leeds, echipa ce l-a achizitionat pe Rodrigo de la Valencia pentru 30 milioane de euro.

Un alt meci foarte interesant este cel dintre Tottenham si Everton. Manchester United si cei de la City nu vor evolua in prima etapa, datorita meciurilor din cupele Europene.
Chelsea inchide etapa luni, in meciul cu Brighton.

Va fi un weekend plin de fotbal spectacol, cu Premier League in actiune.