Mozzart Rugby Touch

BUCURESTI - 10 decembrie 2020

Comunicat tip General in Sport

Rugby-ul este considerat cel mai nobil sport, iar Mozzart Bet sustine practicarea acestuia, fiind sponsorul unei competitii amicale ce se va desfasura sambata 12 decembrie incepand cu ora 10:00 pe terenul de rugby din Complexul Sportiv Tei.

Mozzart Rugby Touch

Mozzart Rugby Touch

RC Flamingo Bucuresti, CSOV Pantelimon, Aurora Baicoi si Rugby Club Antonio Jr. sunt cele patru echipe participante la competitia Mozzart Rugby Touch. Echipele sunt pregatite pentru un adevarat spectacol sportiv, iar tinerii jucatori sunt motivati sa castige.

Avand rezultate notabile la nivelul echipelor de juniori, echipa organizatoare Rugby Club Antonio Jr. pregateste cu mare atentie fiecare pas din dezvoltarea sportivilor din lot, lucru care se poate observa si pe pagina de Facebook, acolo unde sunt postate momente din activitatile membrilor echipei.

“Cresterea sportivilor si sustinerea sportului este unul din obiectivele Mozzart Bet, iar rugby-ul este unul din sporturile care te dezvolta atat fizic cat si mental. Vom sprijini tot mai multe astfel de actiuni in viitor si vom fi alaturi de cei care practica activitati sportive”, a declarat reprezentantul Mozzart Bet.

Toate activitatile celor de la Mozzart pot fi urmarite pe pagina de Facebook Mozzart Bet Romania, dar si in comunicatele oficiale ale acestora.